![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
#41 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
נשמע מענין , לא כל כך יצא להכיר לי פה חברה באופן אישי ,
אבל אם אני לא ירדם אחרי עבודה נבוא . מקסימום יש את כל השבת לישון
|
|
|
#42 |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto HGT, Toyota RunX
|
קצת לחוץ בשעה, חבל שלא יותר מוקדם
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
מנהל
|
חברים יקרים
הארוע מתקיים היום בארוע הושקעו לא מעט מחשבה, מאמץ וכספים! ברור שתמיד יש מי שיגיד למה לא יותר מוקדם\למה לא יותר מאוחר\ למה לא בצפון\למה לא בדרום אבל.. אי אפשר להתחשב בכל אחד ואחד . הארוע הוא בשביל כולנו והושקעו בו לא מעט מאמצים. אז תעשו מאמץ ותגיעו והכי חשוב תהנו! חשוב מאד דבר נוסף היום במיפגש יחל רישום חדש לכלל חברי המועדון (גם אלה ששילמו בעבר ) ! התשלום הוא בסך הכל 100 ש"ח לחבר ! אנחנו רוצים להרים את המועדון , למנף אותו ולחזק אותו ובשביל זה הכסף! בבקשה מכל אחד ואחד בכניסה למיפגש יהיה פינת רישום , אנא גשו לפינה , שלמו , מלאו פרטיכם במקום וביחד נהפוך את המועדון למועדון רכב מוביל ,חזק, מקצועי , מגובש, ומושקע! אז נתראה היום בשעה 15:00
|
|
|
#44 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
היה אחד ה-מפגשים. ת ע נ ו ג.
שנה טובה ומוצלחת לכולם
|
|
|
#45 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
היה מפגש מצויין!
תודה רבה לחיים על האירוח והכיבוד! וכמובן להנהלת המועדון! חג שמח ושבת שלום
|
|
|
#46 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
מה עם תמונות?
|
|
|
|
#47 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
היה מפגש מדהים! אחד הטובים שהייתי בו.
|
|
|
|
#48 |
|
מנהל
|
אז ככה
היה מיפגש מצויין ,פורה מעניין ומהנה. קצת התאכזבתי מכמות החברים שהגיעו (להערכתי היו בסביבות ה50-60 חברי מועדון שהיגעו). ציפיתי שיותר חברים יגיעו ומסתבר שרוב חברי המועדון לא טרחו להגיע וחבל.בכל אופן מגיעות תודות ללא מעט אנשים אז תודה רבה רבה ומיוחדת למנהלי המוסך שמשון ובנו חיים על האירוח הלבבי והמקסים! מוסך שמשון הוא מוסך נדיר ומיוחד בנוף המוסכים בישראל. מוסך שבו עובדים אנשי מקצוע הגונים ישרים שעושים מלאכתם נאמנה. אז תודה רבה מוסך שמשון!!! תודה נוספת מגיעה לצוות הנהלת מועדון פיאט על ההשקעה ועל אירגון אירוע , אז תודה רבה לגילי, אביעד, גדעון , ארז ועוד רבים וטובים . תודה רבה גם לבעלי רכבי האספנות שהגיעו מרחוק (בלי מזגן זה לא דבר פשוט) לכבד את המעמד. תודה ל"חבורת פיאט פיורינו "ולנבות שהגיעו עם הפיורינו המיוחדת והמדהימה (מבטיח להביא לכם בהזדמנות הקרובה את הגנטים) . תודה רבה לרפי לין שתמיד כאן בשביל כולם בכל שעה ותמיד שמח לעזור ולסייע. וכמובן מזל טוב על הרכבים החדשים שתיסע בהם תמיד בדרכים טובות (ומפותלות )תודה לנציגי סמל"ת שהגיעו לכבד את הארוע (אגב סמל"ת הפיאט מריאה שלי הייתה בעברה של מנהל המחלקה הטכנית של סמל"ת) . וכמובן תודה רבה לחברים שטרחו והגיעו מכל קצוות הארץ . ושתיהיה לכולנו שבת שלום ושנה טובה ומתוקה .
|
|
|
#49 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
היה ארוע מקסים, נהניתי לראות את כולם.
אני רוצה להודות לחיים ממוסך שמשון שעשה ותרם רבות להצלחת הארוע, על הארוח נפלא והרגשת ה"בית הפתוח" שהיתה שם. ללא ספק, בפעם הבאה שאני רוצה לעשות על האש, אני מגיע למוסך. תודה לכל מי שהגיע והיה חלק בלתי נפרד מהארוע היפה הזה. מקווה שנראה את חלקכם הגדול גם מחר בטיול. כן ירבו. נ.ב. תמונות יועלו בהמשך...
|
|
|
#50 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
נהנתי מאוד.
תודה, תודה, תודה למוסך שמשון על האירוח והארגון. כן ירבו מפגשים מגוונים ואיכותיים שכאלה ! |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מוסך מעולה (המלצה על מוסך שמשון - יהוד) | aviabutbul | בעלי מקצוע | 3 | 03-01-10 02:06 |
| המלצה חמה על מוסך שמשון | gil_a | פיאט כללי | 5 | 08-10-09 17:54 |
| מוסך שמשון - אכזבה | kmaster23 | פונטו - טכני | 17 | 08-10-09 00:32 |
| עברתי תאונה ראשונה לכבוד השנה החדשה | NatiShain | פיאט כללי | 12 | 21-09-09 14:18 |
| ושוב מוסך שמשון | aflalo | בעלי מקצוע | 3 | 26-03-08 06:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד