![]() |
|
![]() |
אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Guest
|
תודה רבה maReLLy.
אגב, המערכת שודרגה מעט מאז. נוסף סאב קטן ונחמד מחברת HERTZ שלא תופס את כל תא המטען. |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
עבודה מדהימה ויפה מאד , תתחדש גם על הסאב.
האם יש סאונד טוב מהרמקולים הקדמיים , אני מבין שהם איכותיים אבל אני מתכוון לתיבת התהודה , האם היא מאפשרת להנות מהרמקול ? |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
התיבה שנבנתה הינה לטובת החזקת הרמקול עצמו שבשבילו אין מקום בתוך הדלת. מעבר לזה יש חור שפתוח בין התיבה לדלת ככה שהרמקול מנגן לתוך נפח הדלת. בצורה הזו אפשר בהחלט להנות מהרמקול.
תודה, רענן. |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
בקשר לבניה בדלת
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אני חייב לעשות אצלי בפונטו קומפוננט חייב כאילו אבל אצל מי אני עושה את הבניה הזאת בדלת?
וכמה זה עולה? |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
ניתן לבצע זאת אצל כל מתקין רציני. אני יודע שישנו מקום הנקרא SoundStorm ונמצא בחולון. הם מתעסקים לא מעט בבניות פיבר. בטוחני שישנם עוד כמה מתקינים שעושים זאת אך, לצערי, אינני יודע מי הם. נראה לי שמחיר העבודה יהיה קרוב ל-1500 ש"ח. אבל שווה בדיקה.
אני ביצעתי את העבודה בעצמי, כפי שאתה רואה ואני יכול לומר לך שההשקעה הכספית הכרוכה בכך היא כ-700 ש"ח כולל עבודת רפד. במקרה שלי אני יכול רק להודות שיש לנו בית מלאכה קטן במשפחה ככה שכל הכלים להם נזקקתי היו קיימים. במקרה ואין לך גם את מעט הכלים הדרושים אני חושש שההשקעה תהיה מעט יותר. בכל מקרה נותרו מעט עודפים מהחומרים. מעבר להשקעה הכספית ישנה השקעה של לא מעט שעות עבודה וחיפוש אחר חומרי גלם לעבודה, רפד וכדומה. אם אתה רוצה לבנות משהו כזה אשמח לענות על כל שאלה. בנוסף אני ממליץ לך לקרוא שרשורים בנושא בניות ב-carsforum וללמוד מהם כמה שאתה רק יכול. זה יסייע לך לא מעט בביצוע העבודה, הכרת החומרים ואופי השימוש בהם. כמו-כן ישנם כמה כללי זהירות אשר יש לנקוט בהם בכדי להמנע מהתלקחות ושאר פיצוצים. בשורה התחתונה, כיף לביצוע לבד, מהנה ומעשיר במעט ידע. |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
רענן אח שלי עבודה נדירה ויפה אני אהבתי.... קבל ח"ח...
![]() ועם יש לך רעיונות לתוספות יפות לפונטו אז אל תיתבייש ... [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח ושורה תחתונה יש לך עתיד... |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
ראשית, תודה.
במקרה הזה התוספת לא הייתה במטרה להיות יפה אלא נולדה מתוך צורך למקם רמקולים בדלת שלא ניתן להכניס לתוכה כלום. כמובן שה"עיצוב", הבניה והשמישות היוו מרכיב חשוב מאוד בבניה הזו דבר שדרש מעט מחשבה. בגדול, עם מעט מחשבה, רצון ופיבר גלאס אפשר לעשות כמעט הכל. אם משהו מציק לך וחסר לך ברכב שלך, נסה לחשוב כיצד לייצר אותו וצא לדרך. הנאה מובטחת, התוצאה לא תמיד ![]() רענן. |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
כל הכבוד עבודה יפה מאוד
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
בנייה יפה.
רק רציתי להבין
![]() ובקשר לסאב כדאי שתראה את מה שבניתי אצלי ![]() פתרון טוב במיוחד לחסכון במקום ועוד עם סאב 12" ![]() בהזדמנות אני אעלה תמונות (למרות שזה עוד לא גמור). |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
זה לא בדיוק הוספת השלמה אלא יצירת הגבהה (לא תיבה - תיכף תבין) לרמקול על-מנת שלא יפריע לחלון לרדת. על ההגבהה שיצרתי התאמתי את החלק המקורי. התיבה של הרמקול היא בעצם כל הדלת, היות ויש חור שדרכו הרמקול מנגן לתוך נפח הדלת. "תיבה" קטנה כמו שבניתי, לא הייתה מספיקה מבחינת הנפח בכדי להוציא צליל נורמלי מהרמקול.
בעניין הסאב שלך, פתח שרשור עם תמונות. אני מניח שזה יכול לסייע להרבה אנשים. אולי גם נוכל אנחנו לסייע לך ולתת עצות בתהליך הבניה. רענן. |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד