![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#31 |
Member
הגלגלים שלי: במרדף אחרי GT
|
תודה רבה חבר'ה .. כל עזרה יכולה להוות התקדמות בסרט הזה.
אני מקווה שהכל יסתדר לטובה והכלבים האלה יקבלו את מה שמגיע להם. בע"ה ובעזרת אנשים טובים כמוכם יימצא האוטו ... מקווה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
הגלגלים שלי: אונו טורבו
|
גם אני חיי בפחד מאז שקניתי את האונו טורבו . כול ערבי שרואה אותי עוצר ושואל עם אני מוכר . פעם אחד מישהו שאל אותי עם אני מוכר {ערבי כמובן} אחרי שעניתי לו בשלילה ונסעתי שמתי לב שהוא נוסע אחרי . כמובן שעשיתי עיקוף שלם עד הבית על 180 ככה שהוא נעלם לי . למרות שיש לי אזעקה, איבולייזר, מנועל לגיר, אני עדיין מפחד בלילה . אז כול פעם אני בנוסף מנתק משהו מהמנוע .
כי לאונו טורבו השניה שהייתה לי חבר שהיה לו פיאט אונו רגילה הניעה אותה עם המפתח שלו ![]() ![]() אז חבר'ה באמת שווה כול שקל אזעקות למיניהם . אני ניראה לי היחיד בארץ שיש לו בפיאט אונו פויינטר. גם שרות לקוחות שלהם שאני מתקשר אליהם הם מיתפלאים " מה פיאט אונו" , "זה לא רכב ישן " אז חבר'ה לא להיתעצל . לא לעלות מהר הביתה מעייפות לחכות עוד כמה דקות לנתק משהו ממנוע לעשות משהוא שיקשה על הבני ז@#$%$ האלה . אני מזה משתתף בצערך ואני מרגיש כאילו גנבו לי את הרכב . ועם אני יראה משהוא למרות שאני מהמרכז .אני יתקשר אפילו עם צריך אני יעשה איתם תאונה עם אני יראה אותם על הכביש {רק אני מקווה שאני יהיה עם הרכב של אישתי שאני רואה אותם כי חרם על הפיאט } ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
הרכב שלך מושך הרבה תשומת לב, גם אני שהלכתי על המדרכה לידו בפעם הראשונה שראיתי אותו- עצרתי, הסתכלתי, וישר זהיתי שמדובר בפונטו GT, למרות שאז לא היה לרכב את הלוחית מאחור. גם כשהתקנת את הג'אנטים ישר הבחנתי בזה, אבל תמיד חשבתי שזה עלול להסתיים בגניבה, משום שרכב כזה מיוחד לא מחנים על הכביש הראשי, פשוט יש המון אנשים שעוברים ומכוניות שרואים את הרכב, ויכולים לדווח הלאה. אחרי שהסתכלתי על הביניין למעלה הבנתי שזו החניה היחידה שאתה יכול לראות את הרכב מהבית. מלבד זאת אני לא מבין את האומץ והחוצפה של הגנבים: לבוא בשעה 22:15 בערב לרחוב כזה סואן ומואר, ליד חנות מכולת וסמוך לשער של הטכניון עם תנועת מכוניות ואנשים גדולה ומשני הצדדים וביניני מגורים עם חלונות שפונים לרכב, ותוך 30 שניות להתניע ולנסוע?! פשוט ביזיון. זה רק מוכיח שכל האזעקות הרגילות ואזעקות הביפר פשוט לא שוות כלום, עד שאתה יוצא החוצה הרכב כבר איננו. לא פלא במכוניות החדשות הפסיקו להתקין אזעקות, וחברות הביטוח לא דורשות אזעקות כתנאי לביטוח מקיף, אלא רק קודן. בקשר לשכנים- אולי לא הבינו מה קורה לנגד עניהם, או שהם פחדו. אחרי הכל לך תדע מה יש לגנבים, אולי נשק או סכין ולא כל אחד רץ להגן על רכוש של אחרים. אני אם הייתי רואה דבר כזה זה ברור שהייתי מנסה להבריח אותם. בכל אופן אני אתמול עשיתי סיבוב בנשר בהרבה רחובות סמוכים, גם בשעה 18:15 וגם בשעה 22:00 ולא ראיתי כלום, ראיתי המון פונטו רגילות, גרנדה פונטו, אונו ואפילו HGT אבל לא ראיתי את שלך, וזה רק מחזק את קו המחשבה שלי מההודעה הקודמת. שים לב מה רשמתי לך אתמול: צטט:
צטט:
השאלה היא האם מישהו ראה לאיזה רכב נכנסו אותם אנשים. אתה דיווחת על יונדאי שסגרה על הרכב שלך מלפנים, האם ראית את היונדאי הזו במפגש?! נערך לאחרונה על ידי stio : 13-03-09 ב 14:02. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
קיבלתי רק מפתח אחד עם האוטו..!! התעקשתי הרבה כשקניתי את האוטו וביקשתי מהבחור שיעלה הביתה ויחפש טוב אם יש לו עוד מפתח .. אבל לשוא .. הוא טוען שלא קיבל עם האוטו עוד מפתח כשקנה אותו ..
בקשר ליונדאי אני לא זוכר שראיתי אותה במפגש .. גם היום עשיתי סיבוב בנשר ברגל איזה שלוש שעות הסתובבתי ממחשבה אולי האוטו זרוק איפה שהוא בחניה או פינה .. אני מנדנד למשטרה כל הזמן אפילו עכשיו התקשרתי(פעם רביעית מאז המקרה) ואמרתי להם שאני חושד כמעט 100% שהאוטו נמצא בדילה או שהוא מוחבא בנשר - נתנו לי שם של אחראי במוקד 100 ואמרו לי להתקשר אליו - הבנאדם ניראה לי ברמה דגבוהה - הוא מוציא ניידת של משטרת חיפה עכשיו שתעשה סיורים בדליה בשעות הקרובות. מקווה שהם עושים את מה שהם אומרים .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
כתבנו בצפון
|
אני לא חושב שבעל הרכב הקודם גנב לך אותו.
מדבריך ניתן להבין שהצילינדר היה תקין, ושלסוויץ' ולדלת היה אותו מפתח. אם לבעל הרכב הקודם היה את המפתח השני, הוא היה פותח את הדלת עם המפתח ולא ע"י שבירת חלון (אתה רשמת שאתה שמעת קול זכוכית נשברת). אני חושד שהיו אנשים במפגש ב- 07/03/09 בנתניה שראו את הרכב חונה שם ורשמו את המס' שלו, ביררו עליך פרטים באמצעות גורם שלישי ואז הגיעו אליך וגנבו לך אותו. זו גם הסיבה שלקח להם 4 ימים בלבד לגנוב אותו מיום המפגש. יכול להיות שהרכב מוחבא בקרבת מקום, והגנבים מתכוונים לאסוף אותו משם בסופ"ש למשל. אני במקומך הייתי משכיר רכב ויוצא לכל המקומות בסביבה, גם אם לא הייתי מוצא את הרכב לפחות היתה לי הרגשה שעשיתי הכל כדי למצוא אותו. בכל אופן בהצלחה, מקווה שתמצא אותו. אל תסמוך על המשטרה, הם לא עושים כלום לדעתי. נערך לאחרונה על ידי stio : 13-03-09 ב 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Member
|
אם היית עובד ביומיים האלה ליד הבית ואיפה שהייתי מחנה את האוטו היית רואה שם את הזכוכיות על הרצפה .. החלון שליד הנהג פשוט מרוסק הכל על המדרכה .. בגלל זה אני אומר שאם היה להם מפתח אז הם היו פותחים את הדלת ומניעים ועפים - רק שהם שברו ואז הניעו - השבירה של החלון והאזעקה הקפיצו אותי מהמיטה ישר ..
עכשיו מישהו בשם יעקובסון אחראי במוקד 100 - התקשר כדי לשאול אותי למה אני חושב שהרכב בדליה - הסברתי לו הכל על המקרה ולמה אני חושב ככה - וואללה ניראה לי לפי הדיבור שלו הוא בנאדם מבין וסבלני - הוא נתן לי לדבר ורק אז חשב קצת ואומר לי שהוא חושב שהמחשבה שלי נכונה - לגבי זה שהרכב נמצא בדליה - הוא הוציא שתי ניידות לסיורים וביקורת שם. והבטיח שיתקשר אליי בכל דבר קטן או חשד. אני בעצמי עושה סיבובים מחר על הבוקר בדליה(בנשר עדיין לא סיימתי) - בע"ה נמצא אותה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
מנהל
|
מאחל לך מכלב הלב שתמצא את הרכב
בכל אופן אני שב וממליץ לך מאד להתקין ברכב פוינטר\איתוראן תאמין לי שווה כל שקל צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
צביקוש אתה פירסמת בקארסס פורום . ושם אין לי אפשרות להוסיף הערות - זה ת'רד לחברים רשומים בלבד - תשים כמה תמונות ממה שיש פה בבקשה כדי שיוכלו לראות את האוטו ואיך הוא ניראה -..
ותודה לך על הפרסום .. רק במקרים כאלה יודעים שהגנות כמו איתוראן יכולות לעזור באמת... בע"ה אם האוטו יחזור יותקן איתוארן .. ואם לא אז באוטו הבא יהיה מספיק הגנות למניעת גניבה. באמת מקווה שייגמר בטוב. נערך לאחרונה על ידי spidi : 13-03-09 ב 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
כתבנו בצפון
|
צביקה, היה פה אחד מהמועדון עם פיאט קופה כחולה, היה בטיול שלנו. אתה זוכר אותו?
יש לך עדיין את הטלפון שלו? אולי תתקשר אליו אולי הוא יודע משהו? הוא גר בדליה ולחבר שלו יש פונטו GT אדומה שעקפה אותי שם יום אחד והורידה אותי מהכביש. גם ה- GT הזאת באה להסתכל עלינו לפני שיצאנו לטיול, שהיינו על המחלף. ספידי, לא הלכתי על המדרכה מאז, רק עם רכב. דווקא הסתכלתי על הכביש ולא ראיתי זכוכיות, עכשיו אני מבין ששברו את החלון השני שפונה למדרכה, חשבתי של הנהג. איפה יחידת אתגר של המשטרה שצריכים אותם?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
מנהל
|
אין לי טלפון שלו ואני בקושי זוכר איך קראו לו
אני רק זוכר שהוא סיפר שהוא מדליית אל כרמל מעבר לזה אין לי שום מידע על הבחור הנ"ל צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אבקה לבנה מתחת למצבר | shachar | פונטו - טכני | 10 | 17-02-09 22:28 |
מחפש ספולייר אחורי לHGT01 לבנה | idango | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 08-03-08 20:10 |
סקאלה לבנה עד 300 קמ''ש לפיאט קופה | לירן | מכירה | 1 | 27-10-07 03:19 |
מחפש פונטו לבנה עד 15K. | קניה | 0 | 18-08-06 17:40 | |
נגנבה פיאט X1/9 ירוקה מאשדוד | פיאט כללי | 0 | 05-05-06 21:31 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד