תודה סער וארילו ויופיטר. אני מקווה שלא העלתי ריב ישן בחזרה לפני השטח.
כנראה שאין פה תשובה חד משמעית.
סער, הקישור שלך באמת משכנע כשרואים שכתוב מהיצרן למהול פשוט עם מים.
מצד שני גם זכור לי שיופיטר צירף תמונה שכתוב לו במפורש למהול פארפלו עם מים מזוקקים ברשיון הרכב.
מצד שלישי גם ארילו וגם אנשים חכמים ממכון ויצמן אומרים שמים מזוקקים נוטים לשנות את התרכובת הכימית החומצית של הנוזל איתם הם מתערבבים ויכולים לגרום לבעיות (ויש גם את אורן חזן שלפי מה שאתם אומרים חזה בנזקים שנגרמו ממים מזוקקים במו עיניו בתור עובד מוסך מורשה).
אני נוטה להאמין לדעה של ארילו וסער מפני שלהם יש תמיכה של אנשי מקצוע והוראות מהיצרן ואם נפלה טעות איפשהו אז סביר יותר להניח שהיא נפלה ברשיון הרכב של יופיטר, למרות שאני לא שולל בכלל את האופציה שהוא בכל זאת צודק.
בקיצור, המסקנה היא לקנות פארפלו מהול מהיצרן וזהו
יופיטר, אני לא רוצה להטיף ואני לא מנסה לחנך אבל חוץ מזה שהתגובות שלך מצחיקות אותי יש בהם גם טון מעליב וזה באמת לא המקום לריב. אנשים פה אומרים מה שהם יודעים ואף אחד לא מכריח פה מישהו להוסיף נוזל ספציפי. זה פורום של עצות מחברים שבכל זאת יודעים משהו, מנסיון או מקריאה או אפילו מהתכתבות עם מכון מדעי מוביל בארץ. בקיצור, לא היה במה שסער כתב טיפה של זלזול כלפיך אז אין שום סיבה שמצידך זה יהיה שונה.
שבוע טוב!
תודה על התשובות המפורטות, למדנו עוד משהו היום.