![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
שדרוג מנוע והגה הידראולי
יש לי פיאט קבריו מנוע 1300 כ"ס 60
אני עכשיו מתחיל בתהליך השיפוץ שלה אני רוצה להחליף לה את המנוע ל1300 V16 כ"ס 85 ואת ההגה הרגיל שיש לה להגה הידראולי דור ראשון מישהו יכול להעריך לי כמה יעלה לי כל הסיפור,איזה מוסך מתעסק עם הדברים האלה, ואיפה ניתן להשיג מנוע 1300 V16 כ"ס 85 שתואם לפיאט קבריו ועל אותו פרנציפ לגבי ההגה חשוב מקום שמבין בדברים האלה ויש לו ניסיון כמובן שהמחירים יהיו נורמליים ת' מראש על העזרה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
החלפת מנוע כרוכה בהחלפת צמות ומחשב רכב רק בשביל שתדע בכללי וגם החלפת הגה כרוכה בהחלפת חלקים אחרים ,העסקה יכול לעלות לך ביוקר אבל אם זה רצונך שיהיה בהצלחה, רק מאיזה אזור כדי שתוכל לקבל המלצות בהתאם לאזור מגוריך, וסתם בלי קשר תוכל להעלות תמונה של הרכב שלך,אם זה לא בעיה מבחינתך.
בברכת חג שמח וכשר ומלא גבינות והשמנות
|
|
|
|
#3 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
מנש דבר עם יאיר, יש לו ניסיון בזה, הוא עשה את זה כבר בפונטו רגילה.
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
ליאור אני מאזור תל אביב אבל אם יש לך באזורי ראשון חולון וכו לא תיהיה לי בעיה להגיע
תמונות אין לי כרגע בסטוק הוא דומה לאווטר של סער התותח סער מי זה יאיר? חג שמח ולבן עם מלא פשטידות מגעילות נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 19-05-10 ב 19:54. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
מצאתי בקישור הזה מספר מוסכים לייבוא מנועים
http://www.fayzak.co.il/lightforum1/...ded.asp?id1=25 או לחלופין תבדוק אצל מ.י.ר חלפים או אצל סודאי ואני מכיר מוסך מצוין ואמין באשדוד ,מתאים לך?
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
אשדוד רחוק לי
כמה אתה חושב צריך לעלות כל העניין? מה דעתך האישית על איתי מוטורס? (קורא לעצמו איתי ת"א מוטורס ונמצא בחולון) נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 19-05-10 ב 20:04. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
מכיוון שאף פעם לא הכרתי מישהו שנכנס לדבר כזה אני לא יכול לומר לך עלויות , אבל אם אתה נכנס לפרויקט כזה עדיף שתבדוק במספר מקומות ,תבדוק עם אנשים שעשו פרויקטים דומים, ותשווה מחירים
ולצערי אני לא יכול לתת לך חו''ד עליו כי אני לא מכיר אותו
|
|
|
|
#8 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
מנש הנה קישור שהוא פתח, והוא אכן עשה זאת בהצלחה מרובה.
אתה יכול ללחוץ על הפרופיל שלו ולשלוח לו הודעה פרטית, הוא אדם מקסים. http://www.fiatclub.co.il/forum/show...F4%E9%F0%E9%ED
|
|
|
#9 |
|
Banned
|
סער יא תותח לא נראה לי מה שהוא עשה ומה שאני מתכוון לעשות זה אותו דבר
התחיל לי להרכיב עליו טורבו כולה פיאט פונטו ***חח כבר יש דגם כזה שלא הגיע לארץ ELX 1.2 V16 יוצר בין השנים 97-99 אני פשוט רוצה להרכיב על הדגם שיש לי שהוא סטנדרט מנוע שדומה לדגם שכבר קיים מה גם שאני לא מתכוון להרכיב אותו בעצמי התושבות בעיקרון זה אותן תושבות השאלה אם זה עד כדי כך מורכב וכמה העלויות של דבר כזה נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 19-05-10 ב 23:23. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
הייתי הולך על מנוע פונטו 75 ועם ציפ יסע יפה מאוד.
הייתי עושה את הפרוייקט שעשיתי מ-60 ל-75 הבעייה שאין לך תושבת על הבלוק להגה כח. אפשר לרתך גוז'ונים על הבלוק מצריך מומחיות. לגבי שידרוג המנוע שלך ל-75 גם יהיה חוקי תצטרך ראש מנוע 75 .מחשב .משאבת דלק.סעפות פליטה ויניקה קומפלט תקנה לך פיאט פונטו 75 מנוע 176A8000 לפירוק הוצא את החלקים הנ"לכך תוכל על הדרך לשפץ את המנוע שלך (רינגים)ויש לך מטוס קטן. כרגע מישהו שירצה להגיב עושה את הפרוייקט הנ"ל לגבי פונטו 85 יעלה לך מאוד יקר ואני לא יודע אם יתאים תצטרך בנוסף מסרק הגה צינורות ובית מילוי שמן להגה כח במינימום 10K ש"ח נערך לאחרונה על ידי yair068 : 19-05-10 ב 23:59. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ג'ק הידראולי 2 טון | yair068 | רכב כללי | 1 | 10-12-09 22:09 |
| נוזל הידראולי להגה כח | ohads | פונטו - טכני | 1 | 26-05-08 18:02 |
| שדרוג מנוע בלנצ'יה דלתא בדרך חוקית מבחינת רישוי. | itamareiny | רכב כללי | 0 | 26-04-08 00:53 |
| הגה כח הידראולי - פונטו MK1 | פורום הגראז' | 2 | 25-08-07 16:31 | |
| שדרוג ראש מנוע ל- V16 | פורום הגראז' | 4 | 28-09-06 14:06 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד