![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס elx 16v
|
עדכון: החלפת מנוע הגה חשמלי, ספייס 01
חברים החלפתי סוף סוף השבוע את המנוע הגה חשמלי. (ספייס ELX 2001)
אחרי דיונים רבים פה אכן נסעתי מחיפה לנתניה במיוחד למוסך "השחר" בשביל התיקון הזה (מוסך מורשה פיאט). אני חייב הרבה תודות לבן ולרפי לין שהפנו אותי לשם, וכמובן לאריה וזאביק שטיפלו בי שם. בסוף אכן הצלחתי לחסוך בגדול. אחרי שהזהירו אותי ממנועי פירוק וכבר חשבתי לקנות חדש (סדר גודל של 3K כאמור בנושא הקודם), נמצא ככל הנראה הפיתרון האידיאלי לכל הסובלים מהבעיה הנפוצה הזאת: 550 ש"ח (חלקים + עבודה) ושנה אחריות (כמובן תנאים אלה הם לחברי הפורום ושוב תודות לבן על היוזמה המבורכת). אני בספק שהייתי מקבל במורשה אחר אחריות של יותר משנה על מנוע חשמלי דנדש מהניילון. בינתיים ההגה עובד כמו בובה ונשאר רק לחסוך לטיפול גיר הקרב ובא לצערי הרב. יחס מעולה ושירות מקצועי, מומלץ להשקיע ולהגיע גם מרחוק (קיבלתי שירות מיד כשהגעתי, כמובן בתיאום מראש). שחר. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מחפש מנוע הגה חשמלי לפונטו ספייס 2001-02 | idango | קניה | 22 | 23-12-09 12:32 |
(פרוייקט מצולם) - פונטו ספייס מנוע 16V - החלפת פילטר אוויר של המנוע | student | פונטו - טכני | 7 | 09-06-08 11:19 |
החלפת מנוע בפונטו + הוספת הגה חשמלי : המלצות מחיר | פורום הגראז' | 3 | 10-06-06 17:35 | |
מנוע חשמלי להגה בפונטו ספייס | פורום הגראז' | 7 | 05-05-06 15:03 | |
עדכון חשוב מאוד מאוד לאחר החלפת הפלגים בפיאט אונו 1400 70s.. | פורום הגראז' | 1 | 11-04-06 15:36 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד