![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ספייס 04 - שאלות טכניות לפני רכישה
שלום, אני לפני רכישה של פונטו 04 ורציתי לברר איזה נקודות ספציפיות יש לשים עליהם דגש בבדיקה ראשונית של הרכב לפני הגעה לבדיקה במכון (שתגיע בכל מקרה ).
לדוגמא אני מבין שיש בעיה ברבה רכבים במנוע ההגה החשמלי, השאלה היא האם יש סימנים מזהים שקיימים שיכולים להצביע על התקלה (מלבד מנורה דולקת רצופה). ואם אפשר בנוגע לנושא הרכישה (פורסם גם בפורום ייעוץ אבל אין מה להשוות את רמת פעילות הפורומים): הרכב ככל הנראה בידיים של סוחר, על פי גרסתו הרכב הועבר אליו מאלדן לצורן מכירה לאחר שבעליו של הרכב עשה טרייד אין באלדן. עד פה סיפור הסוחר. בכל אופן אני רוצה לראות את הרכב לוודא את הפרטים הבאים:
בנוסף אני אקח את הרכב לבדיקה במכון שאני אבחר ואם הכל תקין אקנה את הרכב לאחר שאבדוק בדואר נתוני שלדה ומנוע ואבצע בדיקת שעבוד בתשלום. מספר שאלות:
תודה על העזרה. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אין צורך לפתוח את אותו נושא פעמיים
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לפני קניית ספייס מסוחר - מספר שאלות | lag5 | יעוץ ברכישת רכב | 14 | 28-04-10 18:30 |
| פונטו GT - כמה שאלות טכניות כלליות... | punto turbo | פונטו - טכני | 14 | 08-12-09 21:56 |
| [לפני רכישה] אונו 1.4, עלויות אחזקה ומה שבינהם. | דניאל_חיפה | יעוץ ברכישת רכב | 31 | 10-07-09 01:17 |
| מצ"ב תוצאות בדיקה לפני רכישה, אשמח לקרוא דעתכם | Certificate | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 06-03-09 01:11 |
| שאלה| כמה שאלות על אונו לפני רכישה. | דניאל_חיפה | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 20-05-08 18:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד