![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: מולטיפלה2002
|
נקישה בתיבת הגה ורטיבות ממסרק
היי
האם המשפט הבא בטופס בדיקת הרכב מחייב שיפוץ הגה? "נקישה בתיבת הגה ורטיבות ממסרק" מה הדחיפות של התיקון? כיצד ניתן לוודא הרטיבות מהמסרק? מה ההשפעה על הנהיגה? האם אני עלול לאבד שליטה פתאום על הרכב? רק אציין שאני לא מרגיש שום דבר, אינני שומע נקישות ונראה לי שהגלגלים מגיבים טוב לתנועות ההגה. מה דעתכם בתודה מראש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
נקישות בדרך כלל מעיד על כסת"ח, הם אוהבים לרשום את זה משום מה על כמעט כל דבר, אם היו יכולים היו רושמים לך את זה גם על המגבים של הרכב "נקישות בעת הפעלת מגבים", מזל שהם לא יכולים להגיע עד רמה כזו של צחוק.
לגבי ההזעה על המסרק "רטיבות", יש לבדוק האם יש נזילות שמן באזור שאולי יורדות על המסרק, או אם השמן מגיע ממנו או ממשאבת ההגה כוח. אף על פי שלא ציינת את סוג הרכב מודל ודגם, זה על קצה המזלק. במסרק הגה בדרך כלל בודקים חופש, זה הדבר שבודקים מתחת לבור בטסט, שמבקשים ממך "לשחק בהגה ימין ושמאל" ואז הבוחן תמיד צועק לך "מהר, מהר, שחק מהר", הוא בודק את החופש של המסרק הגה בנקודת האמצע שלו, האם יש חופש מילימטרלי זאת אומרת האם יש מצב שאתה מסבוב את ההגה ובעצם הוא לא מזיז את הגלגלים. אז ... בדוק העיניין, לא אתפלא כלל אם גם זה כסתח
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: מולטיפלה2002
|
סער תודה על תגובתך,
האם רטיבות ממסרק בהכרח מצריך שיפוץ הגה/מסרק? האם לא די בהחלפת גומיות/אטמים וכו'... הרכב הוא מולטיפלה 2002. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
כל מקרה לגופו, אני לא יכול לדעת עד שאני רואה בדיוק את הבעיה, יש לבחון את העיניין שכן לא רצוי שיחדרו מים משלוליות וכדומה אל תוך המסרק ויש לבדוק מפלס שמן משאבת הגה כח.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
סדר הפיוזים בתיבת הנתיכים | sinfreda | אונו - טכני | 1 | 26-03-10 21:48 |
אונו - היכן נמצא ממסר מצוף הדלק (כ"ע) | lsdmthc | אונו - טכני | 3 | 11-03-10 23:23 |
תריס בתיבת ההילוכים ניקרע | lrl23 | פונטו - טכני | 1 | 09-03-09 14:42 |
רעש של חיכוך חזק ממסרק ההגה צד ימין של ספייס 01 מה הבעיה? | 11efraim | פונטו - טכני | 1 | 16-10-08 21:31 |
תקלה בתיבת הילוכים רציפה. | פורום הגראז' | 13 | 20-01-07 16:01 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד