![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבה 1600sx
|
החלפת ריפודים בדלתות
הייי
כמו שראיתם, ישנם כמה דברים שאני רוצה לעשות לבראבה שלי (אני אוסף פרוייקטים, ובחופשת פסח לא יהיה לי משעמם )אני רוצה להחליף את הריפודים בדלתות (נראה לי שקוראים לזה דיפונים?) רציתי לבקש המלצות לאיך לעשות את זה באופן הכי מקצועי עצות שיש לאנשים שכבר החליפו וכו' ואם אפשר, המלצה על חנות באיזור חיפה והקריות שמוכרים בדים ! לילה טוב לכולם! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
איזה קטע אתמול בדיוק חשבתי לעצמי גם לעשות זאת, מצטרף לשאלה.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
אז נחכה לעזרה ביחד
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
בבראבה זה טיפה סרט לפרק דיפונים כי הם מחוברים לשאר הדלת במין "ריתוך" פלסטי שכזה שורה תחתונה.
פרק את הדיפונים מהדלתות (שים לב לבורק שנמצא מאחוריי הידית שבתוך הרכב(כלומר פרק את הידית ואחר כך פתח את הבורג) ) אחר כך אתה צריך "לפרוץ" לחתוך את המעין "ריתוכי פלסטיק" אני עשיתי את זה בעזרת סכין יפנית שלב הבא זסה לרפד יפה (ממולץ ספריי דבק מגע.+אקדח סיכות) ואז לחזיר את הדיפון למקום בעזרת דבק אפוקסי 2 חומרים נוזלי(זה נקרא פוקסיפול) הוא חומר חזק שעושה את העבודה. ומשם נשאר רק להרכיב את הדיפונים חזרה לדלתות . אגב אל תשכח הדיפונים נכנסיפם ליד החלון במעין מסילה שבתוכה יש כמו "שיניים" כאלה אז כשאתה סוגר שים לב שכל השיניים במקום( שלא יהיה מצב שכולם "זזו" לצד אחד ובצד האחר לא תיהיה אחיזה ואז יש לכווץ אותם מעט... על מנת שיתפסו. ספר איך הלך..* |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
תודה רבה! לא נשמע קשה במיוחד..
עוד שאלה קטנה, קראתי שאם רוצים לרפד בדמוי עור, עדיף גם לשים שכבה של החומר האוורירי הזה, שכחתי את השם שלו, על מנת שזה ישאר קצת מנופח. מה אתם אומרים על זה? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
מה אתם אומרים?
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בניה לרמקולים 6.5" בדלתות - פונטו MK1 | אודיו | 30 | 03-02-12 18:46 | |
| פונטו דור ראשון 98:חותוך בדלתות להתקנת הרמקולים! | zuzu | אודיו | 3 | 04-08-09 11:33 |
| מישהו מכיר תכשיר לניקוי ריפודים? | RFOX | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 15-11-08 11:59 |
| ריפוד דיפונים בדלתות משוחרר (HGT '01) | farmalot | שיפורים וקוסמטיקה | 2 | 16-03-08 16:34 |
| פרוייקט של פודים לרמקולים בדלתות וגם ריפוד חדש בדלתות האחוריות | פלוטו | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 23-10-07 22:27 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד