![]() |
|
![]() |
תמונות וסרטונים של חברי המועדון רכבי החברים ועוד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
הקופה שלי לאחר החלקה
קצת תמונות מהיום:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל
|
החלקה זה נחמד. אך לטעמי האישי בלבד לא הייתי מוריד מהרכב את הסמלים מהחלק האחורי.
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
את ההחלקה עשיתי מקדימה ,מאחור מישהו כבר הגדיל ראש בשבילי
![]() ואני לא מבין יש כל כך הרבה אונו ופונטו למה לקחת סמל של פיאט מקופה?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
כי זה שווה ערך לסמל של פרארי.
![]() |
#5 |
מנהל
|
סע לת"א לסוכנות מ.י.ר (רחוב המסגר) ורכוש את הסמלים האחורים (פיאט+ הדגם:קופה) לא צריך לעלות יותר מדי. וגם אין להם יזמינו (לרוב לוקח בדיוק יום 1)
לדעתי מוסיף לרכב. אבל זו דעתי האישית בלבד.
![]() |
#6 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
יפה מאוד! שיפור מהסמל המוזהב שהיה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
///
חבר אם תחליט למכור את הרכב דבר איתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
סטס ניראת מעולה!!
![]() |
#9 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט קופה 16V
|
סטס, שמור על הרכב שכן ידוע לך עד כמה אקזמפלר מסוג זה שווה ויעידו כל חברי המועדון - רק משתבח עם השנים כמו יין!!!
אני אישית לא אהבתי את ההחלקה, אבל זה עניין של טעם (כבר שמתי לב לא פעם שבעלי הקופה מחליקים סמלים ובעיקר את הקידמי , קצת התכחשות לעובדה שזהו רכב איטלקי מבית פיאט!!! שמנסים להסתיר) וההיפכה מסתברא כל מי שלא מכיר את הרכב נדהם כל פעם להציץ על הפרונט של הרכב שלי ולגלות שמדובר בפיאט וזוהי אחת היצירות האומנותיות שיוצרו... לגבי הג'אנטים נראה לי שכבר דיברתי איתך עליהם... באם אתה מעוניין להחליף אני מכיר מישהו שמוכר סט LIMITED EDITION כך שאם תרצה אשמח לסייע!! BLUE UNO - אם אתה כל כך מחפש פיאט קופה וממש רציני אשמח לסייע לך בתור אחד שמכיר 99% מבעלי הרכבים/ צבעם ומצבם!!! ![]() ![]() אבל השתלם - תראה היכן הרכב נמצא כעת!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
...
SNOWER'
קודם כל אני שמח, שיש לי עכשיו למי לפנות לעזרה . אז ככה היה לי חלום במשך שנים לאונו טורבו , אבל להיום הבנתי שזה לא שווה כי פשוט אין משהוא במצב אפילו סביר. החלום השני שלי זה פיאט קופה, ורק כיום אני יכול להרשות לעצמי עוד לא סגור אם בקרוב או שעוד חצי שנה. אבל זה הולך לקרות ואני מתכוון לרכוש אחד להרבה זמן להשקיע ןלהחזיר פיאט קופה למצב חדש. אני בן אדם שאוהב שהכל ברכב יעבוד ויהיה מושלם .{ אני בעלים של אונו שנת 1992 תראה איך הרכב נראה והוא דרך הגב יד ראשונה} אז ככה כיום הקופה שלמכירה זה מבאר שבע אבל הבן אדם לטעמי { כמובן זה זכותו רוצה יותר מידי כסף} והיא יותר מידיי משופרת דבר שפוגע באמינות ואני רוצה קופה סטדרטית, ההפשרות השניה הקופה הירוקה נסעתי לראות אותה הוא רוצה מכיר נמוך מאוד , אבל לפי מה שחשבתי כדי להגיע לרמה טובה אם הקופה ההיא צריך להשקיע סכום של איזה 30000-40000 אלף כי הרכב שלו עבר התעללות שעוד לא ראיתי כמותה. ויש את הקופה הכחולה שרוצים עלייה 120000 שזה כבר עובר כל גבול הוא צריל לדרוש הרבה אבל לא כל כך הרבה. וזה משאיר אותי בלי כלום. אז אם ידוע לכה אל כל קופה למכירה , אני מוכן לשקול כמובן אין לי בעיה לקנות אחת פחות שמורה אבל המחיר שיהיה בהתאם . בתודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
רכב נחנק לאחר ההתנעה | matanel7 | פונטו - טכני | 6 | 03-09-09 15:21 |
בעיה לאחר התקנת רדיו דיסק | zoola | אודיו | 23 | 22-07-09 13:54 |
צריכת דלק גבוהה לאחר ראש מנוע ! | Rotem | פונטו - טכני | 5 | 23-03-09 23:53 |
כתמי מים לאחר שטיפה... | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 10 | 21-07-08 22:11 |