![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
הפנינג מכירות בסוכנות פיאט נתניה
הפנינג מכירות יערך בימים ד' 3.3.10 עד שישי 5.3.10 ב "א.י.ל סוכנות פיאט" שברח' פנקס 26 (פינת השיש) א.ת ישן נתניה,
טל' 09-8829952. תהיה אפשרות לטרייד אין במחיר מעל המחירון ונסיעות מבחן למבחר הדגמים הבאים: פיאט 500, כרומה, פיורינו, פונטו EVO, דובלו ודוקאטו. בוא ותהנו (ואולי תקנו גם). בברכה - רפי לין
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
במקום יהיה גם בר אקטיבי ! בחורות שמכוונות את התנועה! נסיעות מבחן!
אני מגיע לבדוק את הבראבו 120, מה איתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
גם אני רוצה. בנץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מועדון
|
בוא אני מגיע
נערך לאחרונה על ידי BentzZz : 05-03-10 ב 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מועדון
|
סיכום יום נחמד וקצת ארוך בסוכנות א.י.ל בנתניה.
לפני כמה ימים עשיתי טיפול בנתניה (אני עובד עם המוסך הזה מהיום שקניתי את האוטו, כל מי שנכנס לשם מקבל יחס משפחתי וחם), ושמעתי על הפנינג המכירה הגדול שהולך להתקיים בארבעה ימים הנ"ל.
"אנחנו ניתן מחירי מחירון + הנחות נוספות וכמובן שבני בית כמוך נפנק במיוחד..." אחרי משפט כזה איך אני יכול לא להגיע? ואפילו אם זה רק לומר שלום ולעשות נסיעת מבחן על הבראבו טורבו של זאביק! **דינג** רגע אז, אולי נקרא לדודה שלי שכבר קרוב לחודש מחפשת להחליף את הפג'ו 206 שלה , כל אופציה אפשרית כבר עלתה על הפרק , מסקודה יד שניה ועד לטויוטה אווריס חדשה והמחירים שהציעו לה בטרייד אין במקומות אחרים היו מגוחכים!!. אז אחרי שקמתי ב7 בבוקר ושטפתי את הדירה (הגיע הזמן). אספה אותי דודה שלי ויצאנו לכיוון נתניה!, מהדרך כבר סימסתי לציפי (מנהלת הסוכנות) להודיע שאנחנו בדרך, אחרי הכל הובטח לי יחס דלוקס, הגענו לסוכנות, הייתה אוירה נחמדה! מוסיקה, בר קפה!. הסברתי לדודה שלי על הדגמים (עם דגש על ה500) אבל היא לא התלהבה במיוחד בעיקר אחרי שהיא עשתה נסיעת מבחן על הבראבו שנוטה יותר לכיוון הספורטיבי ולכן היא קשה יותר (וכאמור דודה שלי ירדה מפג'ו שהוא רכב מאוד רך). אחרי הנסיעת מבחן על הבראבו הגיעה הנסיעת מבחן על ה500! כמובן ה1.4 , גם היא לא הייתה הCUP OF TEA של דודה שלי ולכן לא התעמקנו בה יותר מדי, ואז הוחלט לצאת לנסיעת מבחן על הפונטו איבו, שהמחיר שלה היה הכי טריוואלי והכי מושך, נסיעה זריזה , נוחות נסיעה , רכה יחסית, ישר גרמה לשנינו להתאהב ברכב הזה! (גם בפקקים של נתניה). חזרנו לסוכנות קיבלנו הצעת מחיר על הפג'ו, שדרך אגב הייתה מאוד הוגנת! - מחירון פחות תיקוני צבע! ופחות מה שימצא בבדיקה ועל כך אני אוכל לדווח רק ביום ראשון \ שני. ועכשיו לצבע! יותר בהיר? יותר כהה? אולי אדום? בטוח לא ירוק! במקרה במקרה אחרון שנשאר במלאי בארץ כסוף בהיר , צבע באמת מיוחד אפילו שכסוף נשמע מאוד בנאלי. תוכניות מימון נוחות, טרייד אין ועוד כמה צ'ופרים! בהחלט יום מהנה ! אבל היה בו פספוס אחד קטן ! עוד לא לקחתי את הבראבו טורבו של זאביק לנסיעת במבחן! אבל זה יעשה בקרוב ואני אדאג לעדכן! ואפילו בסוף קיבלתי מחזיק מפתחות של פיאט! שבת שלום חברים! תודה שוב לכל משפחת למפיט היקרה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מועדון
|
כמה תמונות שהצלחתי לתפוס
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
[תמונות] מפגש מועדון פיאט, 23.10.09, איקאה נתניה | stio | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 11 | 25-10-09 21:12 |
תמונות מפגש מועדון פיאט, 22/07/05, נתניה | stio | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 0 | 21-02-09 23:23 |
שבוע מכירות בצפון, סוכות 2007 | stio | גלריה | 0 | 20-02-09 20:47 |
מפגש המועדון 22.02.08 נתניה | Cyborg | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 33 | 29-02-08 21:32 |
שבוע מכירות מיוחד של סמל"ת בצפון התקיים בחול המועד סוכות (תמונות) | stio | פיאט כללי | 3 | 12-10-07 11:05 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד