![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס
|
סל"ד עולה בעברת הילוכים
שלום לכולם יש לי יאנג ספייס 2002 ידנית , לאחרונה קורה לי לפעמים (לא על תקן קבוע)
שכאשר אני מעביר הילוך הסל"ד עולה לי באיזה 500 סל"ד מציין שזה ביין העברת ההילוך ובכל שלב ביין אם ראשון ועד חמישי אשמח לשמוע את דעתכם ... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto Spice SX
|
אתה באמת יוצא מתוך נקודת הנחה שאתה מעביר הילוך בצורה מושלמת?
דהיינו, לוחץ על הקלאץ' עד הסוף ועוזב את הגז לגמרי. אם כן, אז יכול להיות שמשהו תופס את כבל הגז בזמן העברת הילוך (טכנית אני לא ממש יודע). אם אתה כן מעביר הילוכים עם רגל קצת עצלנית אז למה ציפית? ברגע שהגיר יוצא מהילוך ובדרכו להילוך אחר הרגל העצלנית נמצאת על הדוושה ובניוטרל (שזה המצב הנתון בין הילוך להילוך, גם בזמן העברה) הסל"ד מאוד רגיש לדוושת הגז. מקווה שעניתי לך על השאלה. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
אני לא נוגע בדוושת הגז
בכל מקרה גם כאשר אני מוציא מהילוך לנוטרל הסל"ד עולה ולוקח לו כמה רגעים עד שהו נוחת ל800 סל"ד |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto Spice SX
|
עד כמה הוא עולה כשאתה מוריד הילוך לניוטרל ועוזב את הדוושות? וכמה זמן לוקח לו (בערך) לעלות ולרדת בחזרה לסל"ד רגיל?
עוד שאלה חשובה בעניין הזה, כאשר אתה מתניע את הרכב, או כאשר הרכב קר ובמצב עבודה אך לא נסיעה, האם הסל"ד רועד על הסקאלה? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
כאשר אני מניע בבוקר בד"כ אז הסל"ד על 1100 ואח"כ יורד ל 800
אבל לפעמים יש לו מין סינוס הסל"ד עולה ויורד לבד , מגיע לרמה של עליה עד 2000 סל"ד יורד ל 1000 וככה כמה פעמים עד שזה מפסיק , אולי מחזור של 4-6 פעמים. שאני בנסיעה מוריד לנוטרל בלי דוושות בכלל אז הוא עולה לי ב 500 עד 700 סל"ד ונשאר שם לא בדקתי כמה זמן בדר"כ אני משלב הילוך ואז הוא יורד אחריי שהוא נותן לי מין קיק קטן |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
המשחק הזה שבין 1000 ל-2000 סל"ד היה לי ברכב הקודם ואובחנה כבעיה של חיישן חמצן וחיישן טמפרטורה. לאחר שאלו הוחלפו הבעיה נעלמה. האם נדלקת לך נורת המנוע בעת משחק הסל"ד.?
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
לא , אבל היא נדלקת בחצי סוויצ' ונכבת רק כאשר אני מניע
נערך לאחרונה על ידי itzikkosher : 18-02-10 ב 01:01. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו 98 נכשלה בטסט על חיישן חמצן.מהיכן לקנות חיישן חמצן?[מקורי עולה 870-1000 ש"ח] | shay2828 | פונטו - טכני | 11 | 08-08-10 12:50 |
| בעיה עם השטנגת הילוכים או מוט הילוכים באונו | Dark-Side | אונו - טכני | 4 | 18-04-09 19:25 |
| שעון חום עולה מעל לחצי ?? | eyaluriel | פונטו - טכני | 3 | 16-06-08 13:45 |
| יבוא אישי של גלגלים/ 124 ספיידר "עולה חדשה" | פיאט אספנות | 25 | 16-05-07 02:21 | |
| כמה עולה? | פורום הגראז' | 6 | 13-12-06 12:47 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד