![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: coupe20vt
|
פיאט קופה 5 ציל טורבו למכירה
כן כן ,הקופה שלי למכירה לנותן ההצעה הגבוהה ביותר!!!
מי שמכיר את הרכב יודע שעל מחיר מחירון אין מה לדבר....מה יש לנו שם בקצרה- דגם 98 שאני ההיתי יד ראשונה בהזמנה מיוחדת. היום האוטו יד 6 מתוכן יד5 ו6 גם אני -ככה ש6 שנים {ו4 האחרונות}מתוך חיי הרכב הוא היה ברשותי. מנוע מקורי שעשה 180 אלף קמ. הרכב עבר ישור קו טוטאלי מכני{כולל טימינג} וחיצוני ונראה ונוסע כמו חדש. הרכב עבר פחחות כללית ונצבע מחדש {אצל סדנת הנדסת חלומות}בגוון לבן בלון של למבורגיני{מאושר ברישון}החלונות עברו הצללה בתנור. וקורה C ובתי המראות נצבעו בשחור פסנתר. טורבו GT28R +אינטר קולר +צינור יחודי למסנן האוויר בהזמנה מיוחדת מאנגליה. תוכנת ניהול מנוע של "פרפקט-טאץ"{אנגליה} בהזמנה עפ דיינו. צנרת אגזוז בהזמנה. משאבת דלק וולברו. פלאגים קרים. מסנן אוויר פתוח עם כיסוי קרבון. הרכב מוערך בכ-300 כס. בולמים מתכוונים קוני קפיצי הנמכהMED מוט מיצב עליון קדמי OMP מוט מיצב אחורי תחתון 24 ממ{במקום 16ממ} של "וויט-ליין"{הזמנה מאנגליה.} חישוקים 17\7.5 עם צמיגים 215\40 מאושר ברישיון. צלחות ברקס מאווררות{קדוח} וקאליפרים ברמבו. פגוש קדמי וחצאיות צד מקורי של AUTO.DS פולין{יבוא מיוחד} גלגל הגה מומו ידית הילוכים מקורית מאלומיניום של פיאט קופה. טבעות אלומיניום לשעונים,רמקולים ופנסים אחורים מגרמניה. סלון עור עם כסאות ריקארו יחודיים. דוושות אלומיניום מערכת קול-רדיודיסקJVC-XU33 עם בלוטוף,DVD,מצלמת רוורס וכניסותUSBּAUOX מגבר אלפין 6 יציאות קוממפוננט קדמי מערכת אזעקה+קודן מחשב גדישה GREDDY שעון גדישה "בילט-אין" בלוח השעונים שעון EGT שבש לייזר+הכנה לוולנטין 1 לרכב טסט עד אוקטובר 2011 הרכב ימכר עם הרבה חלקים כולל- פגוש קדמי מקורי 2 דלתות קומפלט סט פנסים אחורי ועוד ועוד מי שמכיר יודע ומי שמבין יודע להעריך אתההשקעה הכספית והזמן שנדרשו להביא את האוטו לרמה הזו. נא לא להתקשר אלי להחלפות,מחיר מחירון +שקל ו90....הרכב ימכר AS IS קונה רציני יקבל מחיר טוב ורכב נדיר- ,תמונות-http://s330.photobucket.com/albums/l410/robyadi/ רובי 050-5742717 נערך לאחרונה על ידי coupe20vt : 28-01-10 ב 16:07. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה פיאט פונטו טורבו דיזל | i12z | מכירה | 4 | 29-01-09 18:42 |