![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto spice ELX
|
פונטו דור שני, מד חום על הרבע. וכותרת ערוכה.
שלום לכל החברים
אני לא בטוח שזו בעיה אבל ליתר ביטחון: אני נוסע כמעט כל יום מרעננה לחולון- נסיעה של 25 דקות לכל הפחות בכביש מהיר מד החום אמור להגיע לאמצע לאחר שהוא התחמם והתייצב נכון? אבל משום מה שלי נמצא תמיד ברבע הראשון. תקין?
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
איזה רכב?
דור שני? לא תקין. כדאי לבדוק שהטרמוסטט תקין. זה כנראה מקור הבעיה. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
אצלי אחרי החלפת טרמוסטט בבראבה (לפני שבועיים) החום בכביש מהיר יורד רק טיפה מתחת לחצי.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
היום עשיתי את אותה הדרך חזור והמג עמד על חצי!
קצת מבלבל העסק... ![]() יכול להיות בבקרים הוא לא מספיק להתחמם בנסיעה? הפונטו הוא דור שני. סליחה על חוסר הפרט השולי ![]() למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? זה גם לא משפיע על חווית הנהיגה... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
א. זה לא פרט שולי.
ב. למה שישפיע על חוויית הנהיגה? ולי ניראה שאתה הסתכלת בשעון בתחילת הנסיעה, ולא הספקת לראות שבנסיעה עצמה הוא בחצי! או שיכול להיות עוד מצב, שהתרמוסטט מתחיל להיתפס. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
בהמשך לתגובה שלך בסעיף א- אני ממליץ לך לסוע מחר למוסך ושיבדוק אם אין לך בריחת גז מחוש ההומור...
תודה לאל אני יודע לקרוא שעון (אפילו שהוא לא דיגיטלי!), וגם יודע מתי התחלתי את הנסיעה ומתי סיימתי. חוויית הנהיגה יכולה להיות מושפעת במידה והמנוע לא מצליח להגיע לטמפ' האידיאלית שלו תרמוסטט שנתפס מדי פעם ולא באופן קבוע? נערך לאחרונה על ידי NoamS : 24-12-09 ב 17:26. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אלו תסמינים של תרמוסטט לא תקין/תפוס, כמעט בטוח.
גש לבדוק את זה. הבעיה היא שהרכב מעשיר את התערובת כאשר חיישן הטמפ' קורא נתונים שגויים. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
דור הרכב הוא בהחלט לא פרט שולי. נכתב בו בפורום בדיוק למה. בדור 1 מד החום יכול לנוע בין רבע לשלושה רבעים וזה עדיין יהיה בתחום התקין. בדור 2 כל תזוזה מהחצי יחשב כחשודה!
לא מנסים לעשות ממך פה צחוק, בסה"כ רוצים לעזור. בקשר לחווית הנהיגה - טמפרטורת מנוע לא תקינה יכולה להשפיע על צריכת הדלק ולי אישית זה פוגע בחווית הנהיגה, לא יודע מה איתך... שיהיה בהצלחה |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Member
|
קיצור עכשיו רכב התחיל כבר לגמגם...
מחר אני אלך לשמשון וזהו. תודה על כל העזרה! ובנוגע לדור ראשון או שני. אני מודע לחשיבות והתנצלתי על כך כבר צטט:
ובנוגע לחוויית הנהיגה- עד עכשיו לא היו תופעות לוואי אבל הערב החלו כמה... שבת שלום לכולם!
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
יום שישי על הבוקר, הייתי בדרכי לשמשון לטפל בנושא התרמוסטט.
במהלך הנסיעה החלו גימגומים מכיוון המנוע- פתאום לא סחב, האצתי והוא לפעמים מגיב ולפעמים לא ורעשים מפה עד הודעה חדשה. הגעתי לשמשון ובסופו של דבר במקום לטפל בתרמוסטט (שאגב, לפי חיים הוא תפוס במצב פתוח) טיפלנו בחוטי הצתה ועל הדרך גם בצינור נשם שהיה קרוע. עכשיו האוטו נוסע מצויין. עדיין יש את בעיית התרמוסטט אבל אני אחזור לחיים לטפל בזה ביום אחר. קיצר, אין כמו להתחיל סופ"ש עם 773ש"ח פחות! (סה"כ כולל מע"מ) . למי שמעוניין לדעת פירוט המחירים: 494.72 ש"ח על חוטי הצתה פונטו S80 169 ש"ח על צינור נשם פונטו S80 את האמת שאם הייתי יודע שהחתיכת גומי הזו עולה 169 הייתי מדביק כבר את הישנה לבד... מה בכלל התפקיד של הצינורית המסכנה הזאת??ועוד דבר, שמחליפים חוטי הצתה- תמיד חייבים להחליף את כולם בבת אחת? אין דבר כזה שבודקים כל חוט בנפרד ומוצאים איזה מהם הוא הבעייתי? |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט גרנד פונטו מוזרה שצולמה הרגע | צביקוש23 | פיאט כללי | 11 | 05-09-08 11:22 |
| ספייס SX - טיפול 10,000 (כותרת ערוכה) | פורום הגראז' | 8 | 23-04-07 13:32 | |
| בעית לוח שעונים בבראבה (כותרת ערוכה) | פורום הגראז' | 10 | 22-03-07 22:04 | |
| פונטו MK1 - בעית מגבים (כותרת ערוכה) | פורום הגראז' | 4 | 02-03-07 18:39 | |
| פונטו MK1 - אלטרנטור (כותרת ערוכה) | פורום הגראז' | 4 | 26-02-07 20:40 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד