![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבה
|
חושש מבעיה קשה
קניתי פיאט בראבו לפני כ-3 שבועות. לפני שבועיים האוטו התחמם לי הבאתי בן אדם לבית והוא לא מצא כלום. אתמול נסעתי לת"א ובדרך רתחו לי המים... עצרתי ישר חיכתי שהאוטו יתקרר הוספתי מים והמשחתי לסוע ובזמן שעמדתי ברמזור פיתאום קלטתי את החום עולה שוב פעם במהירות, עצרתי שוב והפעם חיכתי עד שאבא שלי יבוא הוא בא סידר כמה דברים (הדליק את המאורר שיעבוד קבוע...) וחזרתי לאשדוד.
היום באתי אם אבא לראות את האוטו וגילינו שיורד מים מהאגזוז בהתנעה והרדיאטור לא מתחמם. רציתי לדעת אם הראש מנוע שלי הלך או שזו בעיה אחרת... תמונה של איזה נורה שנדלקה לי (הנורה ליד הארמברקס).
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
רוב הסכויים שהלך ראש מנוע אבל זה לא סוף החיים.
תצטרך בנוסף לעשות ישור קו חזק שמנים פילטרים פראפאלו טרמוסטט יוניטים ניקויי רדיאטור . אם זה 12 ויותר שסתומים תכין 4000 ש"ח במוסך. לצערי מישהו השחיל אותך |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
יכול להיות טרמוסטט
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: בבעליותי:פיאט 127 81, פיאט אונו 1.1 91, פיאט טיפו 1.6 89, פיאט מריאה 98 1.6, פיאט 127 74, פיאסטה80,
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
רגע רגע לאט לא סוף העולם לא לחרוץ את גורלו מיד,
אם הרכב התחמם זה לא אומר שצריך ראש מנוע ובטח שזה לא ודאי, מים שיוצאים מהאגזוז למשל בבוקר לאחר עצירת לילה ממושכת זה נורמלי ולא מהווה בעיה מתי זה קורה אצלך שיוצאים מים מהאגזוז? ומבחינתי ישור קו בפיאט כולל החלפת טרמוסטט
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
אישית לא מצליח לראות את התמונה.
בכל מקרה, האם הרכב מקרטע לאחר ההנעה או שהמנוע עובד כרגיל? יוצא עשן לבן (שהולך ומתגבר בלחיצת גז) מהאגזוז? בדקתם את מדיד / פקק השמן להימצאות "טחינה" שמעידה באופן וודאי על פריצת אטם ראש? בעיקרון מס' התחממויות יחסית רב בזמן קצר לצערנו ברוב המקרים אומר שיש פגיעה באטם הראש. אם היית קשוב לרכב וכיבת אותו בזמן, יתכן ובכל זאת לא נגרם נזק אם באמת מדובר פשוט בטרמוסטט שנתקע.
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
בדוק את הצבע של השמן. האם הוא נורמלי? מה הצבע של המים? יש "תחינה" בפקק של השמן?
אם צבע שמן תקין, צבע מים תקין, אין תחינה אז לא נראה לי שזה הראש. אך הרכב סוחב? איזו נורה נדלקה ? בדיוק היום גם הרכב שלי התחיל להתחמם, עצרתי מידית לאחר חימום של 3/4. כיביתי את האוטו. חיכיתי עד שיתקרר, נסעתי עד הבית (1.5 ק"מ), הרכב לא הספיק להתחמם. מבדיקה שערכתי המאוורר לא נכנס לפעולה, כנראה לא מגיע פיקוד. מחר (שבת) אני הולך לבדוק את מערכת הקירור שלי (בדיקת פיקוד) ולסדר את הבעייה. אתה מוזמן לבוא להתרשם וללמוד ואפילו אם יש מצב שתביא את הרכב, נטפל גם בו
נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 17-10-09 ב 02:09. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בהמשך לבעיה שיש לי בכפתור החימום... | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 1 | 06-12-07 21:35 |
| פונטו S55 97 - חשד לבעיה ברצועת תזמון (נערך) | foigelman | פונטו - טכני | 7 | 04-11-07 06:10 |
| חברה, עדיין בקשר לבעיה שלי באוטו של הקפיצות. | פורום הגראז' | 1 | 28-05-07 19:49 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד