![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מגבי American Eagle FLEX - המלצה מפתיעה
בעבר הגיעו לידי, בעזרתו האדיבה של אוראל, זוג Bosch Aero Twin.
![]() מעולם לא נתקלתי במגבים כל כך איכותיים. לצערי, הדגם בעל התפס שלי (או של כל בעלי הפונטו דור שני) לא משווק בארץ. המגבים שלי נרכשו בגרמניה (אם זכור לי נכון). בכל מקרה, היום ניגשתי לאוטו דיפו להחליף מגבים. ידוע לי שהבוש משווקים שם, ואפילו במידה שמתאימה לפונטו, אך עם תופסן אחר. מה שלא ידעתי, זה שהתחילו לשווק גם מגבים של חברת American Eagle מדגם FLEX. לפני שאני אמשיך, אומר שאני סולד מכל מוצר שלהם. הם חברה בינונית ותו לא. למרות כל זאת, החלטתי לנסות את המגבים. (בסופו של דבר הם לא נרכשו באוטו-דיפו, על מנת לחסוך עלויות). הם אכן מנגבים משמעותית טוב יותר ממגבים שטוחים רגילים, כולל את קצוות החלון. כל מה שנשאר כרגע, הוא מבחן הזמן. המגבים מגיעים בבודדים וזולים משמעותית מהבוש. המידות הדרושות לפונטו דור שני הם כאמור 19" ו 21". 19SF-B לצד הנוסע 21SF-B לצד הנהג. שימו לב, הדגם חשוב ביותר מכיוון שהוא אומר איזה מחבר יש למגב. SF-B הוא זה שמתאים למחבר ה"אנקול" שיש בפונטו. ישנם 4 סוגי מחברים. ממליץ לנסות. אני כמובן אוסיף את זה לדביק. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 11-01-09 ב 21:15. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
גדעון, תודה על ההמלצה.
לשם הבהרה: 1. רשמת שמק"ט מגב אחד הוא FS... והשני SF... האם זה אכן כך או ששניהם FS ורק טעית בהקלדה? 2. מה מחיר המגבים הללו? תודה.
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
|
סליחה, טעות שלי, אני אתקן.
המק"ט הוא SF-B בשניהם. באוטו דיפו הם עולים יחד 170 ש"ח. אני רכשתי בפחות במקום אחר. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
תודה על המידע והעדכון.
המחיר לא זול וכולי תקווה שהם יחזיקו מספיק זמן ויעשו את עבודתם נאמנה. לא מזמן החלפתי למגבים רגילים של בוש במחיר 70 ש"ח שבד"כ טובים לשנה. אני מאמין שהדור הבא של המגבים, אצלי, יהיה מהסוג הנ"ל. ממתין לרשמים שבטח יגיעו עוד כמה שבועות\חודשים.
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
מנהל
|
מה שכן, בשונה מכל המגבים שיצא לי לראות עד היום, כאשר מתקינים אותם, יש צורך להסיר פלסטיק המגן על הגומי עצמו.
עד היום, מזלי ה"טוב" שיחק לו ונפלתי על כל המגבים שישבו שבועות ארוכים על המדף, ולכן התייבשו מהר. אולי מכאן תגיע הישועה? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
אולי תחלוק איתנו?
|
|
|
#8 | |
|
Super Moderator
מנהל
|
צטט:
מתקין מערכות שולי בנס-ציונה שבמקרה שמתי לב שמשווק גם את הדגם. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 12-01-09 ב 11:39. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני התנסתי גם עם מגבי "בוש", גם עם "אמריקן איגל", ושום דבר לא מתקרב אפילו לעומת מה שמותקן אצלי עכשיו. (אוראל, מה לכל הרוחות מותקן אצלי עכשיו?
)ה"בוש" מתייבשים מהר מאוד, ולמרות שאין חריקות על השמשה הוא לא ניגב כמו שצריך והועף אחרי שנה לפח. כשהם חדשים הם מנגבים מצויין. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
תקראו לי חאפר אבל אני מעדיף להחליף רק את הגומיה לפני כל חורף ב-20 ש"ח והמגבים עובדים מצויין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| המלצה לגבי פוליש ווקס | iz2 | שיפורים וקוסמטיקה | 10 | 05-12-08 12:57 |
| צריך המלצה | Bandolero | אודיו | 6 | 30-04-08 00:51 |
| AMERICAN POWER | ניר בן טובים | גלריה | 0 | 09-02-08 11:44 |
| המלצה לגבי פיאט פונטו | פורום הגראז' | 3 | 19-05-07 19:58 | |
| עוד עדכון לגבי הפיאט אונו שלי 1400 70s לגבי צריכת הדלק | פורום הגראז' | 2 | 05-04-06 19:28 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד