![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: אונו 95
|
רעידות בעת הנעת הרכב פעם נוספת
שלום לכולם
אם אתם זוכרים היה לי רעידות שהיתי מניע את האונו (1.4 מודל 95) לחצי דקה והיה נפסק עשיתי את מה שרפי לוין הציע ואיפסתי את מחשב המנוע ובאמת התקלה נפתרה וזה עזר אחרי 3 שבועות בערך הרעידות חזרו והפעם גם נמשכו יותר זמן זתומרת שגם אחרי נסיעה של 10 דקות ועצירה ברמזור הרעידות היו קיימות שלוחצים גז הרעידות נעלמות שוב איפסתי את מחשב המנוע לפי המדריך של רפי לוין ושוב הבעייה נעלמה (עשיתי את זה עכשיו) יש למישהו מושג למה התקלה חזרה ?האם היא תחזור שוב? למישהו יש המלצה על מכון הזרקות טוב באיזור הצפון?ובכלל על מוסך טוב באיזור הצפון כי נוכח לעכשיו אין לי מכונאי שאני יכול לסמוך עליו תודה לכולם והמשך שבוע טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
ניקוי קרבורטור או בית מצערת הוא מצויין ויפה, אך אינני חושב שזו הבעיה.
אם אתה אומר שאיפוס מחשב הרכב מפסיק את הבעיה עד הפעם הבאה, אז ככל הנראה מדובר בחיישן תקול שאינו מעביר נתונים מדוייקים לאורך זמן, או מנוע צעדים תקול. אם ברכבך מנוע צעדים, מומלץ לפרק אותו ולנקות אותו, היות והוא שולט על חלק ניכר מהבעיה שאתה מתאר. זאת אתה יכול לעשות עצמאי על ידי פירוק המנוע צעדים, התזת ספריי יעודי לניקוי בית מצערת עליו ולנקותו בעזרת מטלית ללא סיבים להורדת הפיח ממנו. לאחר מכן התקנתו מחדש, חיבור, ואז הנעת הרכב. שים בבקשה דגש לא לבצע את הפירוק והניקוי כאשר המפתח בסוייץ' של הרכב. עוד דבר שיכול לעלות לי זה חיישן טמפ', אם הדבר קורה רק כאשר הרכב בתחילת נסיעה, כאשר הוא קר, אז זה עוד חשוד עיקרי. משמע אם כאשר הרכב מתחמם והבעיה נפתרת, אז זה בהחלט יכול להצביע על חיישן טמפ' תקול. כעת לשאלתך, יכול להיות שהחיישן טמפ' (לצורך העיניין) אינו תקול באופן טוטאלי, ולכן הרכב לאחר האיפוס מתנהג רגיל, עד הפעם הבאה שהחיישן מעביר קריאה שגויה, ואז שוב היא נרשמת במחשב. לא חייב שחיישן יהיה תקול באופן קבוע, זה יכול להיות גם רנדומלי.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
רעידות בעת הנעת הרכב | lsdmthc | אונו - טכני | 11 | 19-10-09 15:02 |
בעיה עם הנעת הרכב בזמנים קרים. | יגאל | פונטו - טכני | 5 | 20-12-08 14:34 |
בעיה עם הנעת הרכב | ALiK | טיפו - טכני | 9 | 12-02-08 16:33 |
HGT (נוספת) בשלג | KoF-sHeLeG | גלריה | 2 | 03-02-08 03:26 |
רעידות מנוע כאשר הרכב לקראת עצירה | פורום הגראז' | 8 | 23-07-07 22:06 |
פיאט