![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הוראות לא ברורות בקשר לטיפולים
לפני טיפול בדקתי מה כתוב בספר הרכב בעברית ובספר הרכב באנגלית שקבלתי
ב2002 וגם בדף הטיפולים שהוציאו בפיאט וגיליתי כמה דברים מעניינים. בספר הרכב כתוב להחליף שמן גיר רציף ומסנן ! כל 40k, בדף הטיפולים של פיאט "אין להחליף מסנן" ובמוסך אמרו לי שמחליפים כל 80k ? בשום מקום לא כתוב להחליף שמן גיר רציף ב 40k או שנתיים, כתוב רק ב 40k, החברים בפורום כותבים להחליף כל שנתיים. דבר מוזר נוסף שכבר כתבתי עליו פעם, שאין בכלל הוראה להחליף נוזל קירור, שברור שאחרי כמה שנים הוא מאבד את התכונות שלו. פיני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
איזה מוסך זה?
אני חוקר את הנושא לעומק בעקבות השרשור שלי: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=7573 בינתיים קיבלתי תשובה משירות הלקוחות של פיאט ש "לא חובה" להחליף. לא למהר להחליף את החלק הזה כי עלותו 500 ש"ח ואף אחד בארץ עדיין לא יודע בוודאות אם כן צריך או לא צריך. העניין כרגע בבדיקה עם פיאט העולמית גם. המוסך בעצמו לא יודע אם צריך או לא אז אני ממליץ לא להחליף את החלק |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
לא, הכל דרך הטלפון
התשובה בינתיים היא "לא חובה" להחליף. הבנתי שהמוסך יכול להמליץ אבל זה בעיקרון לא חובה כמובן זאת לא תשובה סופית והם שאלו מאיפה לקחתי את דף הטיפולים הזה כי היא לא מוצאת דבר כזה. אם המסנן נראה תקין, לא נוזל, חלוד או שבור לא צריך. עדיין מחכה לתשובה סופית בעניין הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שאלה בקשר לטיפולים | shakedd | פונטו - טכני | 1 | 26-12-08 22:19 |
שאלות בנוגע לטיפולים עבור פונטו 2006 | yigal_van | פונטו - טכני | 1 | 20-08-08 23:29 |
האם פונטו ספייס קלה לטיפולים עצמיים? | Tzvika-Pick | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 16-06-08 22:34 |
ספר הוראות לפונטו | פורום הגראז' | 8 | 22-05-07 21:25 | |
באגים ותקלות שונות באתר- לטיפולכם. | אתר המועדון | 1 | 06-04-07 01:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד