![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו S
|
פונטו S, שנת 1996, מתחמם, כבר לא יודעים מה לעשות
שלום לכולם,
הבעיה היא כזאת - אחרי נסיעה של חצי שעה בערך (אולי גם בנסיעה, לא ידוע לי) רמת המים במיכל העיבוי עולים והמיים נשפכים דרך הפקק. הבעיה היא שהמאוורר פעם עובד ופעם לא עובד ולא ברור מה גורם לכך. מה שכבר נעשה: - שיפוץ ראש מנוע (היה פגם קליל) - החלפת טרמוסטת לחדש - החלפת יוניט למקורית של פיאט - החלפת משאבת מים - החלפת רדיאטור לחדש לפי מה שאני חושבת כבר לא נשאר מה להחליף... ![]() בדגם הזה אין שעון חום, כך לא ידוע לי מתי בדיוק האוטו מתחמם. העובדה היא שהמנורה נדלקת והמאוורר לא מתחיל לעבוד או שמתחיל לעבוד כבר מאוחר, כאשר המים כבר עלו עד הפקק ומתחילים להשפך... האם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
ננסה הכל.. תודה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מכסה מים ברדיאטור
אני לא יודע כמה זה רלוונטי לאוטו שלך
רק תבדוק את מכסה של מיכל המים של הרדיאטור יכול להיות שהוא לא ממש אטום ומשם מתאדים כל המיים בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
מכסה של הרדיאטור חדש לגמרי.. ולא פתר את הבעיה.
נבדקו גם פיוזים וכל החיבורים של החשמל.. ניקוז אוויר גם נעשה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
לכל המגיבים,
מדובר בבחורה/אשה נא לפנות אליה בלשון נקבה. תבדקי, אבל יכול להיות שיש לך סדק במיכל עצמו. קרה לי אותו דבר ולא ידעתי עליו עד שהלכה לי המשאבת מים והמים התחממו והשפריצו דרכו רק מזל שזה קרה לי במוסך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
שהרכב מתחמם יש גם רעש מכיוון המנוע
רעש מתכתי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התחממות מנוע
צריך לקוות שעקב טראומות החום שעבר המנוע לא נפגע אטם ראש המנוע.
בדקי שמאורר הרדיאטור פועל בכוון הנכון שבו הוא צריך לינוק אויר מקדמת הרכב, דרך הרדיאטור לכוון תא המנוע. אם חוטי המאורר הפוכים, אז הוא יסתובב הפוך וישאב אויר חם מתא המנוע דרך הרדיאטור אל קדמת הרכב ולכן המאורר יפעל אבל לא יצליח לקרר את הרדיאטור והמנוע. האם במכוניתך יש מזגן מקורי?, אם כן צריך גם לבדוק שמאורר הרדיאטור פועל בשתי מהירויותיו, 1 איטית ו 2מהירה. בברכת חג שמח - רפי לין ![]()
![]() |
#9 |
Junior Member
|
moty003, תודה.
מיכל עצמו גם חדש לגמרי. הותקן יחד עם הרדיאטור. fiat, לא, אין רעשים רפי לין, אטם ראש המנוע הוחלף יחד עם השיפוץ של הראש, כך לא נראה לי שהוא נפגע שוב בכמה ימים. המאוורר הותקן בכיוו הנכון ועם מזגן עובד בשתי המהירויות.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אולי זו הסיבה!!
נשאר לך רק לבדוק את צנורות הגומי שנכנסות ויוצאות מהרדיאטור המון פעמים נקרעים מהצדדים איפה שמתחברים יכול להיות שיש סדק קטן שמה ומשה מתאדים כל המים לדעתי רק שמה הבעיה או שלא חזקו אותם כמו שצריך שהחליפו רדיאטור
בכל אופן אני במקומך הייתי משתמש באוטם נזילות מניח שיעזור ויפתור כל הבלגן הזה ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו S75 1996- נזילה ממשאבת הדלק, מה הפתרונות? | raanan_t | פונטו - טכני | 4 | 21-09-09 10:07 |
פונטו ELX נכבתה. איך יודעים אם הבעיה במצבר? | רוני | פונטו - טכני | 6 | 09-08-09 21:15 |
מנוע מתחמם...פונטו דור 1 | i12z | פונטו - טכני | 10 | 15-05-09 22:22 |
גז בורח מהמזגן - פונטו 75HSD 1996 | punto96hsd | פונטו - טכני | 5 | 23-04-08 12:36 |
מחפש גגון טוב ולא יקר לפיאט פונטו 75 SX שנת 1996 | פיאט כללי | 1 | 22-07-06 21:27 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד