![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
עזרה בבקשה בעיה בהעברת טסט.
שלום.
היום הגעתי ממש למקום שאני לא יודע איך אני יוצאה ממנו. אני חייב יעוף בנושא בבקשה. אני קניתי לפני שנה וחצי פיאט פאונטו אוטמט שנת 2001. הקנייה בוצעה דרך סוחר רכב. אחרי חודשים ניגשתי לטסט והיתי אמור להחליף רפידות ודיסקיות בלבד. לאחר שנה,היום בבוקר אני ניגש שוב. פתאום בא אלי הבוחן באותו מקום שעשיתי את הטסט לפני שנה ואומר לי שהמספר מנוע לא תואם במה שרשום על הרישיון רכב. היתי בשוק אבל רק לפני שנה אני עברתי פה טסט ולא אמרו כלום פשוט אז כניראה חיפפו וזה עבר בשקט. אולי הסוחר אמר לבעל המכון שיעביר את הרכב אני פשוט לא יודע. אכשיו הבעיה היא שאני לא קיבלתי אז טופס על העברת מנוע. פשוט אני לא זוכר,אני מחפש את הטפסים ומקווה למצוא אותם. הלכתי לסוחר ממנו קניתי את הרכב ופשוט הוא מתעלם ממני ולא זוכר אם נתן לי משהו. עוד הבעיה הינה בכך שהוא לא רוצה ולא יכול לעזור לי בכלום וממנו לא תבוא הישועה. הלכתי למשרד הרישוי לאחר שהבוחן שם בדק את הרכב אמר שצרייך את הטופס החלפת מנוע. נאמר לי שהברירה היחידה שלי היא להוציא את הרשימה של כל האנשים שהיו בעלי הרכב ופשוט להתקשר אליהם וולשאול לגבי הטופס. פשוט מה אני אמור לשאול את האנשים שאני מתקשר אליהם? במידה והם לא זוכרים כלום ולא רוצים לעזור ולא מוכנים לתת לי את שם המוסך שם הוחלף מנוע. מה אני אמור לעשות. אמרו לי במשרד הרישוי להחליף מנוע. אין לי את הכסף הקיים זה אלפי שקלים וזה פשוט משגע אותי. מה ניתן לעשות בנידון,כיצד ניתן למצוא את הטופס באיזה מוסך זה בוצע? דבר נוסף אני ראיתי שעל המנוע רשום בפינה בטוש אדום מספר רכב אחר ופרטםי מסוימים. האם ניתן לאתר זאת באמצעות מספר שקיים על המנוע? בתודה רבה לכולם... תמיד צרייך להיות אופטימי ושמח גם במצבים קשים.
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בבלימה עזרה בבקשה | דודו אבוטבול | פונטו - טכני | 10 | 09-02-09 23:15 |
| תיקון מתז אחורי, חשמל דועך בהעברת הילוך והחלפת נורות | esorek | אונו - טכני | 4 | 07-01-09 13:55 |
| בעייה ? מוזרה בהעברת הילוך D ל P ועוד שאלה קטנה | פורום הגראז' | 14 | 30-08-07 00:02 | |
| מריאה ELX אוטומט 98.. בהעברת הילוך ראשון ושני הרגשה של מכה | פורום הגראז' | 3 | 17-07-07 00:58 | |
| [b]בעיה חמורה בספייס עזרה בבקשה[/b] | פורום הגראז' | 7 | 08-08-06 13:24 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד