![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו 188BXA1A
|
בעיה בהגה כח - פונטו 2001
שלום רב
לפני כחודשיים, החלה להדלק לי לסירוגין הנורית תקלה של ההגה כח, וההגה עצמו ננעל. הבעיה הלכה וחזרה לסירוגין, לפעמים תוך כדי נסיעה. כשלקחתי את הרכב למוסך, ההגה היה בסדר, ויחד עם המסכניק פתחנו את הפלסטיק שמכסה את ההגה כח והפיוזים. הוא אמר שהבעיה היא שאו שבאמת ההגה כח התקלקל וצריך להזמין חדש, או שייש איזשהי שבעיה של התחממות של איזה פחם (לא הצלחתי להבין שום דבר מעבר לזה). סיכמנו שפעם הבאה שזה קורה, אני אתן מכה חזקה איפה שההגה כח, ואם זה יסתדר, זה אומר שזה בעיה בפחם הזה. אולם, בחודש שעבר מאז (כשהפלסטיק פתוח כל הזמן) התקלה כמעט ולא חזרה, עד היום. מספר מכות קטנות שנתתי לא עזרו. למישהו יש רעיון מה הבעיה, לפני שאני הולך למוסך והוא מחליף לי את כל ההגה כח. בתודה מראש |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בהגה כוח בפיאט פונטו ספייס 2001 | kleinimrod | פונטו - טכני | 29 | 15-06-10 20:57 |
| בעיה בהגה חשמלי | iz2 | פונטו - טכני | 1 | 03-02-09 12:30 |
| שלום יש לי בעיה עם רכב פונטו ספייס ELX 2001 | *x* | פונטו - טכני | 10 | 19-12-08 12:24 |
| בעיה בהתנעה פונטו HGT שנת 2001 | assaf HGT | פונטו - טכני | 8 | 28-06-08 21:25 |
| בעיה הגה בפיאט פונטו ספייס 2001 ELX | ASI 16 | פונטו - טכני | 5 | 28-03-08 00:27 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד