![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: punto spice sx-60
|
מונע מקרטע, וריח של פיח בספייס. (כ"ע)
יש לי פונטו ספייס 2001 ידנית, ובתקופה האחרונה האוטו עושה בעיות. כל מיני קירטועים, רעידות, טורים עולים ויורדים, ריח של פיח ומה לא...
הבעיה שזה לא כל הזמן. פעם ככה ופעם ככה. כל פעם שאני הולך למוסך ובודק במחשב אין תקלות ובמוסך לא יודעים מה הבעיה(מוסך יחדיו בכ"ס). מה לעשות? היום הייתי במוסך (אחר) ואמרו לי שעד שהאוטו לא נתקע אי אפשר לדעת מה הבעיה. חייב את עזרתכם חברים! תודה לעוזרים. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
נשמע כאילו יש לך איזה בעיה חשמלית עם הפלאגים, אבל בטח תקבל תשובה יותר מדוייקת בקרוב.
בהצלחה! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
דבר ראשון,
תן כותרת עניינית אנחנו לא צריכים לנחש מה הבעייה שיש לרכב |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלות בספייס
אני ממליץ לך לתאם עם חיים ולגשת אל "מוסך שמשון" שברח' העצמאות 24 א.ת יהוד,
טל' 03-5360748, בגלל המקצועיות, האמינות וההגינות. צריך גם לבדוק שהמצתים (פלאגים) הנם מקוריים. בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
תודה על העזרה אבל מה אני אעשה אם כשאני אגיע למוסך לא יהיו בעיות ותסמינים? מה נחליף "כל מה שזה יכול להיות"? זה יעלה הרבה כסף...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
שלום חבר חדש,
אכן אחת הבעיות הגדולות ביותר שיכולות להיות בכל ענף הינה בעיית האקראיות, שבעיה באה ונעלמת. היות ושהבעיה נעלמת כל בדיקה תעלה ממצא תקין, העיניין הוא לתפוס אותה בזמן. אני מצטרף לרפי לין בהמלצתו על חיים ממוסך שמשון (מורשה פיאט), היות ושם אתה יכול להיות בטוח לא משחקים במשחק קודם נחליף ואחר כך נראה ובסוף תשלם גם מה שלא היה צריך לשלם עבורו. ולכן תיהיה רגוע, שם יבדקו כמו שצריך, וישמצאו את הגורם של הבעיה תחוייב רק עליו. דרך אגב, בדרך כלל תסמינים כאלו ידליקו את מנורת האזרקה בלוח השעונים שלך, אבל היות ואמרת שלא נמצאה תקלה על ידי המחשב אז אני מניח שהיא לא נדלקה. כעת לתסמינים של הבעיה שאתה מתאר, קרטועים וטורים עולים ויורדים, יכול לנבוע מכמה סיבות, אחת הסיבות העיקריות זו בעיה במערכת החשמל הצתה של הרכב. כמו חוטי הצתה אינם תקינים, פלאגים אינם תקינים, סלילי הצתה אינם תקינים, חיישן נמ"ע, מחשב רכב. ריח פיח, יש לבדוק באמצעות בדיקת גזים את הבעירה, ולדעת ממצאים, האם הרכב שורף דלק כמו שצריך, האם נשאב בדיוק אוויר כפי שצריך. רעידות, זה בטח בעיית משנה, זו תופעת לוואי של הקרטועים ושל הטורים הנמוכים. בקיצור, לא ניתן לדעת, חייב ללכת שלב שלב, מהקל לכבד ולעבוד בצורה מסודרת לאט לאט. בטוחני שבמוסך שמשון יפתרו את הבעיה. אנא אל תשכח לחזור אלינו עם ממצאים מה הייתה הבעיה, וכיצד פתרו אותה.
בתקווה שעזרתי, סער נערך לאחרונה על ידי saar : 01-06-09 ב 20:37. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
אין לצטט הודעה שמעלייך.
תודה. אני אבדוק ואחזור אליכם. נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 03-06-09 ב 03:58. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מבקש מידע על מנעול הגה- כיצד הוא מונע גניבה? | stio | רכב כללי | 21 | 15-03-09 17:09 |
| מד חום מנוע בספייס. | YOSI-BR | פונטו - טכני | 14 | 05-09-08 07:12 |
| ABS בספייס? | yairl | פונטו - טכני | 1 | 17-04-08 21:25 |
| ברקסים בספייס | etavz3 | רכב כללי | 2 | 29-11-07 23:54 |
| חיישן ABS בספייס | פורום הגראז' | 3 | 02-08-07 13:00 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד