![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
![]()
שלום לכולם,
אני עומדת בפני קניית הרכב הראשון שלי. אחרי לבטים רבים, סקרי שוק ובדיקות של רכבים שונים שיש כיום בשוק, הגעתי למסקנה שאני מעוניינת לרכוש פיאט פנדה או פיאט פונטו ספייס / גרנדה. לבן זוגי, אגב, יש פונטו ידנית משנת 1998 כבר מספר שנים. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לחסרת נסיון ולענות על מספר שאלות (אודה לכם מאוד ![]() מספר פרטים: הרשיון שלי על אוטומט, כך שאני צריכה רכב אוטומטי או רובוטי בלבד. התקציב הוא עד 55 אלף ש"ח. אני מעוניינת ברכב בעיקר לצרכי נסיעה בינעירונית, בעיקר לעבודה (מרחק לא מועט, 40 ק"מ בכל כיוון), כך שהדגש צריך להיות על רכב חסכוני בדלק. רצוי מאוד שנת 2006+. המליצו לי על הפנדה, אני מתלבטת בינה לבין הפונטו ספייס או גרנדה. 1. האם לדעתכם כדאי ללכת על פנדה או על פונטו ספייס או גרנדה? האם הפנדה הרבה יותר חסכונית מבחינת צריכת דלק ומה דעתכם הכללית עליה? 2. הזהירו אותי שלא לקנות רכבים ממגרשי מכוניות ולא לקנות רכבים מהשכרה. האם זוהי הזהרה נכונה? האם אתם מכירים סוכנוית רכב כלשהן שכן כדאי לרכוש אצלן רכב, שנחשבות לאמינות? אני מתגוררת ברחובות, כך שכל סוכנות באזור המרכז המורחב תתאים. המון תודה מראש! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
אני ממליץ על פיאט פונטו ספייס elx v16 בעלת הספק 80 כוח סוס
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
התייעצות בקניית רכב - רכב ראשון | leenir | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 22-11-08 20:07 |
בירור לפני קניית פונטו ספייס 2001 | ישי כהן | יעוץ ברכישת רכב | 9 | 09-10-08 02:54 |
שלום לכולם | fila1 | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 3 | 23-03-08 20:14 |
שלום לכולם!! | Punto03 | פורום המועדון | 6 | 14-03-08 13:31 |
לפני קניית מריאה יד שניה - שאלה חשובה | קניה | 1 | 08-09-07 17:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד