![]() |
|
![]() |
שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
פרוייקט לדים בקונסולה ובסקאלה בבראבו 96'
היי חברים
![]() לא מזמן נרשמתי לאתר ובאמת שהתרשמתי לטובה מהאתר . שאלתי בערב על ההחלפה של הלדים וגיליתי שזה סיבוך לא קטן.. בנתיים עבר הזמן והפרוייקט ישב לי בשרוול הרבה זמן לכן החלטתי לעשות זאת ולשטף אותם אני בא מאתר המחשבים המוביל בישראל , ואת שמו אני לא יגיד (כי אולי אסור) כך שלדים נגדים וידע בנושא יש לי.. לפני כמה ימים הלכתי להביא מפתח הלן בישביל לפרק את הסקאלה והקונסולה כרגע הקונסולה פה והסקאלה מפורקת באוטו.. כמו שאתם יודעים יש 3 מקומות מוארים בסקאלה , אני את הראשון כבר סיימתי (שהוא של האור של המזגן חצי כחול חצי אדום כמו שמייד תראו נשאר לי להאיר את המספרים ואת החורים הקטנים על העיגול שאיתו בוחרים.. החורים יהיו אדומים וכל המספרים יהיו כחולים גם הסקאלה תהייה כחולה והמחוגים אדומים (אני צריך להביא 4 לדים 3 מ''מ שעדיין אין לי) בנתיים הנה התמונות של מה שעשיתי .. (זה מחובר למחשב) ![]() טוב אז זה העיגול שסיימתי ככה הוא באור ![]() ![]() ככה זה מאחורה , שמתי 3לדים אולטרה ברייט ![]() ![]() במציאות זה ניראה טוב , אני לא יודע למה זה מואר ככה במצלמה (אולי אני יוסיף עוד לד , ניראה כבר...) ![]() ![]() זה העיגול שבוחרים לאן יצא המזגן ניתן ליראות שכרגע הוא מואר עם לד אחד לכן האחרים לא מאירים בקרוב אני יסיים עם זה ![]() ![]() וגם פה זה מואר עם לד אחד זה ניראה נחמד אבל חובבני מאחר וזה לא אחיד לכן בקרוב אני ישים לכל מספר לד סך הכל יוצא כבר איזה 15 לדים רק לזה ![]() ![]() ועוד 3 לדים אדומים יהיו בפס הקטן שעל העיגול.. (ועוד מחוגים אדומים) הכפתורים של החלונות גם יהיו כחולים וגם הסקאלה כמו שאמרתי תהייה כחולה... אני מחר ימשיך לעבוד על זה ויעדכן עוד.. אבירם. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פרוייקט לדים במראה אמצעית. | tisan4us | שיפורים וקוסמטיקה | 11 | 25-01-09 16:28 |
מחפש אחר קונסולה מרכזית של פונטו ספייס | raanan_t | קניה | 0 | 05-01-09 04:06 |
העברת כבל מהרדיו-דיסק אל תחתית הקונסולה - פונטו דור שני | Caveman | אודיו | 5 | 31-01-08 19:41 |
בעייה רצינית בקונסולה הרמכזית | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 3 | 16-10-07 19:48 |
פרוייקט הסבת פנסים אחוריים באונו 87 לתצורת לדים | שיפורים וקוסמטיקה | 19 | 18-05-07 03:45 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד