מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום טכני > בעלי מקצוע
עקוב אחרינו ב-RSS

בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

ה-Evo החדשה שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

אחרי שעה וחצי של ניקיון חיצוני לבראבוו

שם:  
צפיות: 
גודל:   

האונו שהייתה לי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי 2001

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 07-06-10, 21:56   #1
aflalo
Member

האווטאר של aflalo

הגלגלים שלי: Fiat Elx 2003
עוד יום כיף במוסך שמשון

חברים יקרים לא יכולתי להתאפק מלשוב ולספר (לאחר שנעלמתי קלות מהפורום) על ביקור נוסף במוסך שמשון היקר.

בואו נתחיל מזה שחזרתי למוסך אחרי שנה בדיוק כמו שחיים אמר לי בטיפול הקודם : "סע לשלום נתראה עוד שנה ב"ה " .
בקיצור כמה שאפשר,התענוג מתחיל בשעה 07:30 הגעה למוסך, עבדכם הנאמן וגיסי (טוב הדובלו שלו ביום חמישי הייתה נראה כמו מקרה אבוד) וברבי היקר שהריי לא הולכים להנות לבד נכון?.

כמובן שאת היום פותחים בחיוכים ושאלות שממבט חיצוני נשמע כמי ששייכים למשפחה אחת , מיד מוצע לנו קפה וכהרף עין גיסי כבר מקבל הצעת מחיר לעבודה שבמילים פשוטות- תחזיר לו את הרכב לכביש.

לא חולפת לה שעה והפונטו היקרה שלי כבר עברה את 7 מדורי גן העדן מהחלפת שמנים דרך פילטרים, ברקסים קדמיים, מזגן וכמובן איך אפשר בלי טיפול קוסמטי קל עם ספריי כדי להפוך את המנוע לשחור מחדש הכל מעשה ידיו של האומן פאריד הרי שאם משהו לא יחזור למקום או יהיה מלוכלך העבודה לא הסתיימה .

טוב אז על הרכב של גיסי אוכל לפתוח פורום משל עצמו אבל אנסה בקצרה לפרט - "טיפלו לו ברכב" : החליפו לו 3 פעמים משאבת קלאצ' אבל עדיין הוא נשמע כאילו אחז בו דיבוק, גם את האלטנרנטור החליפו רק חבל שלא באחד שכן עובד, פעמון צרייה שבור , משולשים משוחררים וחסרי ברגים !!!!, את נאיף ניסיתי לייאש בכל התקלות המפורטות אבל צר לי לאכזב אותכם- יום שישי השעה כבר 11:00 ולא הצלחתי, כל בורג שנסגר, כל חלק שהוחלף נדמה שהיה מדובר בחדר ניתוח לשמו.

כשהגענו להברגות ההרוסות בתכליתן שאיזה חלמאי החליט לשטול במשולשים הגיע תורו של "מנהל מחלקת ניתוחי לב פיאט" - חיים , כבמגע קסם הוא שלט בכל המתרחש במוסך ובמקביל ייצר הברגות חדשות, כן עינכם אינן רואות הבלים - ייצר הברגות חדשות! אך לא ויתר על בקרת איכות בכל רכב שהתנוסס לו על הליפט או על הקרקע

בכל אופן סיימנו את יום הכיף שלנו בחיוך אך עם פחות סכום כסף, בשמחה ובים של אהבה מצד המוסך שהלקוח אצלו זה דבר ראשון אחרי הפיאט.

אגב בקרת איכות, הידעת???? במוסך שמשון יש נוהל שכל מערכת בטיחותית שברגיה נפתחים ונסגרים לאחר מכן, כל הברגים בסיום הסגירה מחוייבים להיות מסומנים

נ.ב ,
ציפור קטנה לחשה לי במוסך שהגיע אדם כל שהוא שטען כי אכן טיפלו ברכבו כראוי אך בפילטר אויר לא שמו אזיקון מתכת אלא אזיקון פלסטיק שחור.
אז אדוני, אם אתה רואה את ההודעה שלי תדע - פילטר אויר יורד כל כך הרבה פעמים עקב גודלו ומיקומו שלא שווה למוסך וגם לא לכיס שלך שישימו אזיקון מתכת, תאמין לי שמנסיון אם במוסך שמשון אמרו לך שלא צריך אזיקון מתכת - אז לא צריך ואם תרצה חיים יישמח להסביר לך גם למה.

בהערכה,

צוות קרית-גת
ישן 07-06-10, 22:40   #2
TheDarkNight
Member

הגלגלים שלי: נייק אייר פגאסוס
אזיקון פלסטיק???
כנראה לא היה אף פעם במוסך מרכזי, רק בכאלה שפחדו שהפילטר ייפול תוך כדיי נסיעה אז אמרו נשים אזיקון- ככה לא ייפול. מזל שלא שמו איזולירבנד.
TheDarkNight מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-06-10, 00:40   #3
רפי לין
בעל מקצוע
מנהל

האווטאר של רפי לין

הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
יום כיף במוסך

נהניתי לקרוא זאת ובודאי יש מעט מאוד מוסכים ברחבי הארץ שזה מה שהלקוח מרגיש כלפיהם.
תודה רבה על העידכון.
בברכה - רפי לין
רפי לין מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-06-10, 11:21   #4
raanan_t
Super Moderator
מנהל

האווטאר של raanan_t

הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
אפפלו, עם החתימה שלך עשית לי חשק לבוא לרוץ במרוץ קרית-גת
ישן 08-06-10, 15:35   #5
aflalo
Member

האווטאר של aflalo

הגלגלים שלי: Fiat Elx 2003
שמח לשמוע שיש לנו שותפים לריצה ... אתה מוזמן תמיד, בדרך נעצור במוסך שמשון לשתות קפה

נערך לאחרונה על ידי Caveman : 08-06-10 ב 16:21.
aflalo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-06-10, 18:36   #6
gsk
Senior Member

האווטאר של gsk

הגלגלים שלי: bmw
צטט:
במקור פורסם על ידי aflalo צפה בהודעה
נ.ב ,
ציפור קטנה לחשה לי במוסך שהגיע אדם כל שהוא שטען כי אכן טיפלו ברכבו כראוי אך בפילטר אויר לא שמו אזיקון מתכת אלא אזיקון פלסטיק שחור.
אז אדוני, אם אתה רואה את ההודעה שלי תדע - פילטר אויר יורד כל כך הרבה פעמים עקב גודלו ומיקומו שלא שווה למוסך וגם לא לכיס שלך שישימו אזיקון מתכת, תאמין לי שמנסיון אם במוסך שמשון אמרו לך שלא צריך אזיקון מתכת - אז לא צריך ואם תרצה חיים יישמח להסביר לך גם למה.
כן, זה אני. יש לי רק מילים טובות להגיד על מוסך שמשון. וגם אמרתי. אני הקפדתי לשמור על בנד המתכת ולהחזירו למקום בכל הטיפולים שעשיתי בעצמי (מסיבות אסטטיות). לאחר שהורידו לי אותו ושמו אזיקון פלסטיק, זה די הרגיז אותי. חיים הסביר לי שזה חסר משמעות, אבל מסיבות אסטטיות העדפתי את המתכת. לצערי הוא כבר נחתך בקאטר ע"י המכונאי.
gsk מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

חוקי פרסום הודעות