![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
ריח של סולר או שמן מאיזור המנוע
שלום
כבר יומיים אני סובל מריח חזק של סולר או שמן בתוך הרכב לא ידעתי מה קרה החלטתי לפתוח את המכסה מנוע וראיתי שיש שמן או סולר באיזור המנוע וריח חזק נודף משם חייב עזרה תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
הבט ידידי
אני לא יכול לתת לך עצות מסיבה פשוטה שאני לא יודע מאיפה הדליפה.
האם מדובר בהזעה של המנוע, האם מדובר אטם מכסה ראש שסתומים, האם מדובר בצינור. מה שכן אתן לך עצה ידידותית, טפל בזה במהירות האפשרית. אחרת ריח של החומר הזה יהיה הדאגה האחרונה שלך.
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
...
שלום ידידי, ניראה לי שכבר נימעס לך ליקרואה את מה שאני כותב.
אתה בטוח זוכר את הבעייה עם שמן שלך, זה קשור לבעייה וכן אתה צריך לטפל בזה דחוף. עצה שלי אל תזלזל בזה, זה יכול ליגרום לבלאי במנוע. לילה טוב ![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
תוקן!
תוקנה הבעייה
הייתי במוסך פה בעיר שלי (עכו) (מוסך טורינו 04-9916456) מומלץ!!! היה פקק קרוע ליד הצינורות של המנוע המכונאי החליף לי אותו תוך 5 שניות ולא לקח לי כסף (אחלה מוסך) תמיד לוקח לי מחירים נוחים וזולים לעומת המרכזי שתמיד אני נדפק אצלהם במחירים גבוהים והחלפתי פילטר רגיל ב35 שקל!!! אני כבר הוצאתי מהבנק אלפייה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח ובסוף חזרתי עם עודף של 965 שקל [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] נערך לאחרונה על ידי i12z : 20-02-09 ב 09:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מישהו מטפל בך?
|
תראה נשמה
תראה נשמה, אני מבין אותך לגמרי, בעיה אחת תוקנה, בעיה אחרת צצה. אין מה לעשות זהו כלי רכב, ובכל כלי רכב יש בלאי מסויים, לאוו דווקא קשור לנהג, חלק מהבלאי קשור למזג האוויר ולטמפרטורה ולתנאי שטח הנהיגה. באמת שהייתי עוזר לך, אך נבצר ממני, כי מאוד קשה לדעת בדיוק לאיפה אתה מתכוון. אולי תעלה תמונה של כל האזור מרחוק, וכל האזור מקרוב בדיוק, ואז אולי אוכל לעזור לך.
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
צטט:
אני אצלם לך רק תגיד לי מה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
חייב להצטרף להמלצה - אומנם זהו לא מוסך מורשה פיאט, אבל בתור מוסך כללי הוא מצויין.
טיפלתי באונו שלי שם באופן קבוע, במחירים שפויים לחלוטין עד נמוכים ותמיד בחיוך ועם הסבר נוסף, והכי חשוב - לפי דעתי בכל אופן בעל המוסך (יוסי אם אני זוכר נכון את שמו) בהחלט אמין (לא פעם ניכנסתי אליו עם האונו עם בעיה שהייתה נראת לי חמורה מאד, ובסוף הוא פתר אותה ע"י החלפת חלק קטן, חיזוק של מגעים וכו' בעלות זעומה לחלוטין)
![]() |
#8 |
מישהו מטפל בך?
|
אין עליך אתה נשמה טובה
מה זאת אומרת תמונות של מה?
כתבת בהודעה הראשונה שלך, פתחת את מכסה המנוע וראית אזור שמשם יש נזילה של סולר או שמן, ועולה משם ריח. אז האזור הזה תצלם לנו, ואז נוכל אולי לעזור לך יותר בדיאגנוזה מרחוק. לא להעלות לי צילומים של כפרים ערבים בצפון נשמה, צילומים של האזור במנוע שמשם זיהית נזילה ונראה החומר
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
תגיד i12z איך הפיאט פונטו טורבו דיזל מבחינת תצרוכת דלק טיפוליים תקופתים תקלות?ובמידה אני נהג צעיר מכמה כסף אני צריך להיפרד בשביל חובה +צד ג'?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ברקס + גז = המנוע נכבה | agent54 | פונטו - טכני | 3 | 18-10-08 23:46 |
התארגנות בעלי פיאט אספנות מאיזור חיפה להגעה למפגש באיקאה. | פיאט אספנות | 3 | 15-06-07 16:00 | |
נזילת מים מאיזור הגיר :( | פורום הגראז' | 5 | 19-09-06 10:46 | |
כיסוי תחתון לאיזור של הווישרים לפיאט אונו. | מכירה | 0 | 10-05-06 13:34 | |
מספר על המנוע | פורום הגראז' | 1 | 07-12-05 23:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד