![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
פעם ראשונה - לפני בדיקת רכב במכון
מעוניין לקחת מאזדה 3 מליסינג לבדיקה טרם רכישתה.
1. אשמח לקבל המלצה למכון אמין ומומלץ, עדיף בהרצליה, ואם לא - אז באיזור. 2. כמה זמן בערך הבדיקה ? (שאדע לתכנן האם להשאר שם, או להגיע עם כב נוסף, לחזור לעבודה וכו') 3. מעולם לא לקחתי רכב לבדיקה, האם כדאי לבקש / לשאול / לומר משהו למישהו במכון לפני שהרכב נכנס לבדיקה (ואם כן, למי ? אני מניח שלא לפקידה ![]() אני בכלל יוצר קשר ישיר מול מי שיבדוק לי את הרכב ? 4. לאחר הבדיקה, מישהו יושב איתי להסביר לי את תוצאות הבדיקה, או שאני מקבל טופס וזהו ? (ואם מישהו יושב איתי, אני אמור לבקש, או שזה חלק מהנוהל הרגיל) בנוסף, הוא יאמר לי מה כדאי לתקן, מה לא, מה בטיחותי, מה לא נורא, כמה אמור לעלות תיקון וכו' ? תודה רבה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מכון בדיקת רכב
בהרצליה יש מכון בדיקת רכב מצוין והנו "מבדק" ופרטיו בקישור:
http://www.d.co.il/18504520/28290/ לאחר הבדיקה בוחן הרכב מסביר לך את משמעות התוצאות וכו'. בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
צטט:
1. האם צריך לקבוע תור מראש, או פשוט להגיע ? 2. כמה זמן בערך הבדיקה ? (שאדע לתכנן האם להשאר שם, או להגיע עם כב נוסף, לחזור לעבודה וכו') 3. מעולם לא לקחתי רכב לבדיקה, האם כדאי לבקש / לשאול / לומר משהו למישהו במכון לפני שהרכב נכנס לבדיקה (ואם כן, למי ? אני מניח שלא לפקידה ) אני בכלל יוצר קשר ישיר מול מי שיבדוק לי את הרכב ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
1. פשוט תגיע. שים לב שהמכון הזה מאוד פופולרי ועמוס, אז יכול להיות שתחכה קצת בתור.
2. הזמן של הבדיקה הוא בערך שעה. נגיד שעתיים אם זה כולל לחכות בתור. תביא איתך ספר או משהו מעניין אחר ![]() 3. בסוף הבדיקה ישב איתך הבוחן ויסביר לך מהם הממצאים השונים, ועד כמה הם קריטיים. (זה בנוסף לטופס). הוא לא ייתן לך הערכת עלויות ולא הערכת שמאי (אם יש נזק לאוטו).
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
צטט:
א. אין טעם לדבר עם הבוחן לפני כן, להסביר לו שמדובר ברכב ליסינג, שחשוב לי לדעת היטב מה מצבו וכו' ? ב. אני מניח שבדירת שילדה/שאסי זה דבר שהם חייבים לבדוק, נכון ? ג. האם יש רשימה של דברים שמכוני הבדיקה בודקים, או שכל אחד בודק מה שהוא רוצה ? תודה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
בדיקת רכב במכון
יש רשימת בדיקות מוכתבת ע"י משרד התחבורה ושגם הניסוח שלה ואופ התשובות מונחים ע"י משרד התחבורה.
בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טיפו קרבורטור שנת 89, יד ראשונה, שווה לגעת? | dor2911 | יעוץ ברכישת רכב | 24 | 16-09-08 23:58 |
פונטו 2002 יד ראשונה למכירה | מכירה | 0 | 04-10-06 17:17 | |
שתי יפייפיות בפגישה ראשונה :) | מועדון פיאט ישראל | 7 | 06-05-06 21:03 | |
פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה | מועדון פיאט ישראל | 1 | 28-02-06 02:47 | |
למכירה פיאט 128! שמורה בטירוף! נקנתה מיד ראשונה! | מכירה | 1 | 30-01-06 22:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד