הגיעה העת לעידכון- טיפול מסיבי בHGT
יש כמה שיודעים כאן אבל חשבתי לתת לכם עידכון על מה עבר על הHGT שלי. לפני קצת יותר מחודש נסעתי במעלי 443 כאשר פתאום הרגשתי איבוד כוח- לחיצה על הדוושה מעל 2000 סל"ד לא הניבה שום תגובה וגם היה רעש מתכתי של דפיקה.
מיד עצרתי את הרכב בצד הדרך והזמנתי גרר למוסך 'שמשון'.
בהתחלה לא היה ברור מה הבעיה, בסרק האוטו נשמע בריא אבל עם קצת גז מתחילה הדפיקה. הפירוק החל...
התחלנו מהקל לקשה- בכל מיקרה היה לי עוד מעט טיפול טיימינג אז חשדנו אולי הוריאטור נכשל לחלוטין- זה לא היה זה (הוחלף וריאטור ורצועת טיימינג לפחות).
אח"כ עברנו לדברים היותר מסובכים- מנוע תחתון. שם התברר שמיסבים של 2 טלטלים ומיסבי הקרנק היו גמורים, כניראה כתוצאה של חיזוק יתר בקרנק, מה שהוביל לקושי שימון ונזק מצתבר שלקח שנים עד שסופית התעוות.
הקרנק נשלח לחריטה והתאמה של מיסבים חדשים + גם למיסבי טלטל שהיו פגועים.
על הדרך הוחלף קלאץ' (כי היה כמעט גמור ואפשר לחסוך את העבודה), אלטנטור, אטמים, מחזירי שמן למינהם שמעולם לא הוחלפו והיו יבשים ותושבת מנוע שמאלית.
אחרי כ-1000 ק"מ הוחלף שמן ופילטר כדי לוודא שאין שבבים או לכלוך.
אני יכול לסכם שהרכב עכשיו כל כך חלק ומרגיש 'חדש' שזה מדהים. העלות הייתה גבוהה אבל אם מתחשבים בימים ולילות שהושקע ע"י חיים ואהרון, כמות החלפים וכו' אז בסך הכל כולי תיקווה שההשקעה תשתלם. מה שבטוח- מעולם לא נסע טוב יותר.
רק רציתי לשתף אתכם.
דבר נוסף- תודה אמיתי לחיים ואהרון שעמלו קשות על הרכב שלי, לא חסכו כדי להרגיש שהרכב 100% מתוקן ונתנו שירות מעולה. תודה לכם!
נערך לאחרונה על ידי agent5 : 04-02-10 ב 13:20.
סיבה: תוספת
|