![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו hgt
|
ברקסים לhgt
טוב הגיע הזמן להחליף את הדיסקים והרפידות...
מישהו כאן הרכיב דיסקים תוצרת סין קדימה? קיבלתי הצעה בצנטרל לסט דיסקים קדמי סיני אחורי איטלקי ורפידות קדימה ואחורה איטלקי וכל זה בסביבות קרוב ל500 שקל. רק מהעובדה שהדיסק סיני אני נרתע... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
צטט:
אצלי ברכב הברקסים חליפיים, הצלחות תוצרת איטליה, אין איתם שום בעיה מיוחדת. הדסקיות אצלי מקדימה תוצרת סין, להפתעתי מחזיקות המון זמן יחסית אבל שורקות קצת בבלימה איטית. מאחורה גם כן תוצרת סין אבל חברה אחרת ששכחתי את שמה (תרשום מה הציעו לך) ושם הם לא שורקות אפילו. הביצועים של הבלימה בסדר גמור, אין רעידות והרכב בולם מצויין. אם הצלחות שלך עדיין מקוריות בדוק אפשרות לחריטה! הצלחות תוצרת סין לא ממליץ לשים. את האיטלקיות צריך לחרוט חריטה עדינה לפני הרכבה למניעת רעידות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
איך אתם חושבים בכלל לחסוך ברכיב הזה?
זה הרכיב הכי חשוב ברכב, נקודה. לדעתי חובה לקנות מותג לפחות. אין צורך בבלמים ספורטיביים אם השימוש אינו אינטנסיבי, אבל משהו שהוא פחות מדגם מוכר לדעתי לא קביל בכלל. במקרה הזה, לשלם בזוקר אולי באמת יעלה לכם בדבר הכי יקר לכם. מה הדגם של הדיסקים/רפידות שהוצעו לך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
ניסיון אישי רב שנים ידידי!!!! שים לב!
גם אני כמוך, לא יחסתי חשיבות לצלחות ופדים. עם הזמן למדתי שמה שבא בזול, בסוף עולה ביוקר.
שים לב! שמתי צלחות סיניות פשוטות (גם לחומר תחליפי סיני, יש סיני חרא, וסיני טוב), לפתע נהיו רעידות בברקסים. אני מזכיר לך, שצלחות לא טובות יגרמו לרעידות שתלחץ על דוושת הבלם. ופדים לא טובים יתאפיינו ברעשי שריקה. ידידי, אין דבר מרגיז יותר מהשריקה הזאת! ואני עוד הבאתי פדים איטלקיים (אך גם לאיטלקי יש איטלקי חרא זול ופשוט, ואיטלקי על רמה). האיטלקי (פדים הזולים) שהבאתי גרמו לשריקות לא פוסקות, מרגע לחיצה על דוושת הבלם, פשוט מאוד חומר חרא. מניסיוני העשיר במכונאות עשיתי שיוף של קצוות הפד למניעת השריקות, השריקות אכן פסקו אך חזרו לאחר כ 1000 ק"מ. פדים של חברת ROSS או COSS לא להיתקרב אליהם!!!! שימו לב הן תוצרת איטליה!!! שורקות שורקות שורקות!!! שריקות חזקות שלא נפסקות לאחר מספר קילומטרים מניסיון!!! ולכן בעיניין הזה היות וניסיוני לימד אותי על בשרי (אין דבר גרוע יותר מלפרק ולהרכיב, לפרק להחליף, ולהרכיב שוב). אגב זה בדוק, כי לא החלפתי ישר לפירמה אחרת, אלא החלפתי לאותה הפירמה (חששתי אולי שמדובר בפאק יצרן ספציפי), אך לא כך , הפירמה אכן משתמשת בחומרים זולים, וכתוצאה מטמפרטורת חיכוך גבוהה הפד נשחק שלא באופן שווה על כל שטחו ולכן מתחיל לשרוק. אז שים!!! למדתי דבר נוסף, את הברקסים אני קונה עתה רק בחנות המתמצאת לבלמים בלבד, ולא בחנות חלקי חילוף רגילה. לסיכום: צלחות אתה יכול להביא את הסוג הבינוני, אך פדים קדימה תביא את הטובים ביותר! בשבילך, כי אם תשמע שריקות תתבאס, תאמין לי. פירמות טובות שאני יכול להמליץ לך עליהן, הן לוקאס או רמסה. פדים שלא שורקים ומצויינים! נערך לאחרונה על ידי saar : 01-02-09 ב 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
רמסה זה מה שיש לי מאחור והם באמת לא שורקות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו hgt
|
ואיפה נמצאת חנות שמתמצאת רק בברקסים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
אני גם חייב להחליף רפידות מאחורה ובקרוב מאוד דיסקים מקדימה.
חבר קנה בצנטרל רפידות פרודו מצויינות במחיר כמו המקורי, אפילו מעט זול יותר, כנראה שאני אלך עליהם. לגבי הדיסקים מקדימה חשבתי להזמין מאייביי לאחר שקיבלתי המלצה בפורום ב-UK מכמה בעלים של HGT שקנו באייביי דיסק מחורץ. המחיר 60 פאונד לדיסקים קידמיים. הבעיה שאני מפחד שיעשו לי בעיות בהכנסתם לארץ.
![]() |
#8 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
ממליץ לך ללכת על דיסקים + רפידות מקוריים (ניתן להשיג בכל מוסך מורשה).
עד כמה שאני זוכר ההפרש מתחליפי הוא לא עד כדי כך גבוה.
![]() |
#9 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מה זה "איטלקי" או "סיני"? איזו חברה ואיזה דגם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
רשמתי את הפירמות קייבמן.
ולגביך ידידי אתה שואל איפה יש חנות ייעודית לבלמים, אני רואה שאתה מאשדוד, יש באזור התעשייה ברחובות "בלמי רחובות" הנה הטלפון שלהם 089464301. מניסיוני הם מאוד אדיבים וזולים, ומחזיקים פירמות שלא שורקות בלבד! אם תנסה לרכוש אצלהם משהו סיני זול, הם יגידו לך בתחילת השיחה שאין להם והם לא מתעסקים בכאלה. יש להם אחריות, זאת אומרת, אם הרכבת ואחרי חודשיים מתחילות שריקות או בעיות, אתה חוזר אליהם והם מחליפים לך במקום בלי לשאול שאלות. אם אתה מחפש (ובצדק) משהו קרוב יותר לסביבתך , שאל את רפי מודיעין 144 לין, בטוחני שהוא יתן לך חנות ייעודית לבלמים באזורך (: |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
קיט יניקה לHGT | idango | שיפורים וקוסמטיקה | 31 | 20-04-09 21:48 |
צמיגים לHGT | ido | פונטו - טכני | 50 | 24-10-08 14:56 |
אגזוז לHGT... | assaf HGT | פונטו - טכני | 4 | 10-07-08 20:36 |
פנס ראשי לHGT | ido | שיפורים וקוסמטיקה | 6 | 19-06-08 17:59 |