![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט מריאה / פיאט אונו 60 i.e.s (נגנבה) / פונטו 1.2 ELX
|
תיקון מתז אחורי, חשמל דועך בהעברת הילוך והחלפת נורות
שלום לכם
התחדשתי בשביל אשתי (כלומר בשבילי) באונו 1.1 i.e.s אדומה יפהפיה. אחרי אוברול בסיסי שעשיתי, יש לי כמה ריג'קטים שהייתי מעוניין לסדר לבד כמו : 1. מתז אחורי שלא עובד - המגב עובד ואני מניח שבלחיצה על הכפתור אמורה לפעול גם משאבת המים של המתז. איפה נמצאת המשאבה? או פיוז ששולט עליה? 2. בין העברת הילוך אחת לשניה, אורות הרכב ותצוגת דשבורד דועכים מעט. כמובן שבהגברת לחיצה על הדלק הם מתחזקים בחזרה. המצבר מלא במים מזוקקים ולהערכתי אין בעיה באלטרנטור, אחרת כבר הרכב היה מושבת. 3. החלפת נורות בקונסולה המרכזית - אני מעוניין להחליף נורות שרופות בשעון ובבורר טמפרטורה. חייבים לפרק את כל הדש בשביל זה? אשמח לקבל רעיונות. תודה מראש. ![]() ערן |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
תמונות - יום מסלול, ערד - הילוך שני | raanan_t | תמונות וסרטונים של חברי המועדון | 3 | 20-05-08 09:36 |
ספייס - הילוך אחורי + מים בפנס הקדמי (נערך) | shaked | פונטו - טכני | 5 | 06-01-08 01:24 |
בעייה ? מוזרה בהעברת הילוך D ל P ועוד שאלה קטנה | פורום הגראז' | 14 | 30-08-07 00:02 | |
פונטו 2000 MK1- טיפול "יישור קו" והחלפת קלאץ | פורום הגראז' | 2 | 25-08-07 04:34 | |
מריאה ELX אוטומט 98.. בהעברת הילוך ראשון ושני הרגשה של מכה | פורום הגראז' | 3 | 17-07-07 00:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד