![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
|
{שאלה}ההילוכים לא ניכנסים חלק?
שאני מעביר הילוכים ולוחץ על הקלאץ כמו שצריך ההילוך לא תמיד ניכנס
חלק..אפשר לדעת משהי הסיבה? תודה לעוזרים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
דגם הרכב?
שנה? קילומטראז'? תאור מדוייק של הבעיה? בכל ההילוכים, רק ברוורס, רק במהירות 16 קמ"ש וכדומה האם בוצעו טיפולים מסויימים בגיר לאחרונה? החלפת שמן. מתי הוחלף מצמד? חבר, הבעיה יכולה לנבוע מהרבה סיבות. תיאור מדוייק של הבעיה בשילוב דגם הרכב והשנה + היסטוריה קצרה של התיקונים שנעשו במערכות הרלוונטיות לבעיה, יכולים לעזור למקד את מקור הבעיה. הרווח כולו שלך, אל תחסוך במילים חשובות.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
מרשה לעצמי להידחף עם בעיה דומה
בפונטו שלי (שנת 2000 - לא ספייס) עם 137 אלף ק"מ
מידי פעם ברמזור שאני לוחץ על הקלאץ' קשה להילוך להיכנס לראשון. לפעמים הוא לא נכנס ואני צריך טיפה להרים את הרגל מהקלאץ' ואז הוא נכנס להילוך (שהקלאץ' בחצי גובה) מה יכולה להיות הבעיה? תודה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
המודל שלי הוא 2000 לא ספייס 187 ק"מ
עבר לאחרונה טיפול 10,000 ראש מנוע טיימניג ומסרק הגה בקשר להילוכים לא נגעתי בהם ולא עברו טיפול וכנ"ל לגבי המצמד, ההילוכים ניכנסים קשה במיוחד בהילוך הראשון(כמו שרשם זה מעלי) וכנל לגבי הילוך שלישי שאני מעביר אני מרגיש מין חריקה כזאת... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
..
ניראה לי שזות בעייה בכרית.
הייתה בעייה כזות בפיורינו, צריך לשחרר את הכרית ואלרקיב אותה בחזרה.
|
|
|
|
#6 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
חיפוש קצר ופשוט היה מניב תשובה.
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
חח
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] זה ישמע קצת הזוי אבל לי זה עזר
בידית הילוכים יש את הבד הזה ויש מיו פתח כזה שאתה יכול להכניס את היד בפנים אז תכניס ותבדוק עם יש לך שם דברים לי היה שם סוכריות , עט ומלא לכלוך ניקיתי ועכשיו הכל מצויין |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צטט:
נתקלתי, ברכבי הקודם (דור ראשון), גם בבעיה שמתאר פותח השרשור בעיקר בהילוך אחורי וראשון. לאחר חיפושים הבנתי שזה משהו שמאפיין את הגיר. גם לאחר החלפת השמן ל-75W80 עדיין הבעיה נותרה, אולי קצת פחות חמורה.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| {עזרה} איך אני מחליף את יד ההילוכים? | djslon | פונטו - טכני | 0 | 10-02-09 12:31 |
| שאלה|הלחצן E שנימצא ליד ההילוכים | lrl23 | פונטו - טכני | 7 | 29-08-08 09:57 |
| איך מפרקים את בית תיבת ההילוכים בפונטו | shachar | פונטו - טכני | 8 | 19-08-08 12:50 |
| אחרי החלפת כבל קלאץ ההילוכים לא עוברין חלק מתיחת כבל תעזור? | פורום הגראז' | 1 | 04-09-07 00:54 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד