![]() |
|
![]() |
שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
הצעת מחיר לצבע+פחחות?
למבינים בנושא .!
רציתי לדעת כמה יעלה לי לעשות פחחות + צבע לפונטו . יש לי מכות פח קטנות לא יותר מידיי בהגזמה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
אני קבלתי במוסך מעולה כללי 4.5 K אבל הצבע שלי יקר יותר מלבן אני חושב בסבבית ה3 3.5 לכלליבצבע לבן
נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 05-01-09 ב 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני לא יכול לתת לך הצעת מחיר, אלא רק להגיד שאם תשלם מעט, תקבל תמורה גרועה.
מה שנקרא לשלם בזוקר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
ניתן לעשות בשפרעם בזיל הזול קיבלתי הצעה של 2000 שקל כללי לרכב שלי שזה חצי ממה שקבלתי במוסך מקצועי אז אני מאמין שאפשרי אבל לא מומלץ בכלל ראיתי את העבודה שלהם לא הכי טובה הם אוהבים לשים בונדו בכמויות מסחרייות ומתעצלים לישר את הפח ומעדפיםלמרוח 50 ק"ג חומר וראיתי תוצאה של חבר שלאחר חצי שנה הצבע התבקע או החומר מלמטה לא ברור מה התבקע שם בקיצור עדיף לשלם 3.5 לקבל אוטו חלופי להשאיר להם את האוטו שבוע בהנחה שזה כללי שיעבדו בקצב שלהם ושיוציאו את האוטו כאילו ירד עכשו מפס הייצור וגם ככה יש למוסך אבא ואמא
צבענו את הגיפ של אבאשלי כי עשו לו שריטות עם מפתח בכל האוטו כללי במוסך הנ"ל צבע אפור עכבר וזהב מטאלי עלה לו 5.5 וזה גיפ גדול זה מחיר מעולה אני יכול להפנות אותך למוסך הזה לך תעשה סקר שוק וקבל הצעות מחיר והכי חשוב לא להיות פראייר להתמקח להראות שאתה מבין אם לא הוא יתקע לך מחיר שאתה לא מבין מה הוא חשב לעצמו שהוא קבע לך את המחיר הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] לא [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] , אני ראיתי את הפונטו והיא נראת חדשה ממש! מהממת [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ממש קינאתי בה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
למרות שכל מקרה לגופו, יצא לי לראות מספיק רכבים שעברו עבודות במספר אלפים בודדים וכל הפח שלהם היה מלא בגלים. אולי לבעלים זה לא מפריע, אני לא הייתי מוכן לקבל עבודה שכזו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הצעת מחיר לטיפול טיימינג ב-HGT | פיליפ | פונטו - טכני | 41 | 30-10-09 14:13 |
הצעת מחיר שקבלתי על הטימינג | gil | אונו - טכני | 6 | 14-02-08 01:12 |
שאלה לגבי הצעת מחיר שקיבלתי לחצי אוברול ? | פורום הגראז' | 4 | 03-09-07 23:27 | |
הצעת מחיר להחלפת מנוע | פורום הגראז' | 0 | 28-09-06 20:33 | |
הצעת מחיר | פורום הגראז' | 4 | 11-03-06 22:36 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד