![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
ריפוד
הריפוד של הכיסה של הנהג אצלי בפונטו ספייס ירד איפה אפשר לרפד את הכיסה של הנהג ומה העלות בערך?...............
|
|
|
|
|
|
|
#2 | ||||
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
תקשיב,
קנה לעצמך מקלדת תקינה, עם מקשי פיסוק ושכפתור ה "." משוחרר. נמאס כבר לראות פה הודעות נוסח: מה אתם חושבים אולי כדאי לי להביא את האוטו הזה ובאיזה מצב שהוא נמצא ובכמה אני לא יודע בבקשה תעזרו לי כי אני מחר בעפולה....................................... .. חלק מהודעותיך להלן, ללא ניקוד או עם יותר מדי ניקוד (.......): צטט:
צטט:
צטט:
צטט:
תעשה טובה חביבי, זה כבר מתחיל להציק בעין. לפחות תשתדל. אם יש לך בעיות עם השפה או דיסלקציה, שלח לי מה אתה רוצה לשאול ואני אערוך לך את ההודעה. לשאלתך: קשה להעריך מה היקף התיקון הנדרש מבלי לראות את הכסא ומצבו. מהיכן אתה בארץ? אני בטוח שרפי לין יוכל לכוון אותך למקום מתאים. במקומך, הייתי שוקל להביא כיסא שלם ובמצב טוב מפירוקייה.
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 12-12-08 ב 12:27. |
||||
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ריפוד עור חדש בבראבו של | command sergeant major | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 30-11-08 13:40 |
| ריפוד דיפונים בדלתות משוחרר (HGT '01) | farmalot | שיפורים וקוסמטיקה | 2 | 16-03-08 16:34 |
| פרוייקט - החלפת ריפוד לדלתות (אונו, ערוך) | פורום הגראז' | 8 | 03-06-07 22:34 | |
| עזרה בחירת צבע ריפוד | פורום הגראז' | 5 | 13-04-06 10:42 | |
| ריפוד גג לפיאט | קניה | 2 | 21-07-05 00:25 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד