![]() |
|
![]() |
מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
למכירה מוצרי מועדון: חולצות, כובעים, ספל. מצ"ב תמונות
אני לא חושב שאעשה בהם שימוש והם סתם מונחים בארון, לכן אם יש מישהו שיהנה מהפריטים הנ"ל ויגיע איתם למפגשים- מוזמן לקחת.
כובעים לבן וכחול כהה עם לוגו מועדון פיאט. ![]() חולצה לבנה במידה L עם לוגו מועדון פיאט קדמי ואחורי. קדמי: ![]() אחורי: ![]() חולצה בצבע כחול כהה במידה XL עם לוגו מועדון פיאט קדמי ואחורי. קדמי: ![]() אחורי: ![]() נערך לאחרונה על ידי stio : 17-10-08 ב 20:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
איפה האהבה למותג , לפורום , למועדון ???
כל הערכים האלו אתה מוכר ב 40 ש"ח ? אחרי 20 שנה עם פיאט , כל הזכרונות והחוויות מביקור במוסכים מורשיים ... ![]() אחרי כל החלקים המקוריים שקנית ... ![]() אני בטוח שיש לך בארון אין ספור של דברים הלא פחות שימושיים מאלו , אבל אותם אתה לא מוכר .... במקומך הייתי נותן אותם במתנה לקונה המאושר של הפיאט שלך . אבל בדם ישראלי זורם רק ביזנס ...חבל ...
![]() |
#3 |
כתבנו בצפון
|
הם עלו לי 200 ש"ח, אני מוכר ב- 40 ש"ח, כמה הפסד זה?
אין לי בארון/ בבית אפילו פריט אחד שאינני צריך. המוצרים יימכרו לחבר מועדון שיעשה בהם שימוש נכון. אין לי צורך בפריטים אלו מכיוון שאינני כבר בעל פיאט. אני רואה שנכון לעכשיו התמונות נפלו, במידה ולא יתסתדר אעלה אותם על שרת אחר יותר מאוחר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
וואלה? אני קיבלתי אותם בחינם...
![]() |
#5 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
גיא, הם לא עלו לך כסף. אתה שילמת עבור חברות במועדון - כסף שמשמש אותנו בשביל התפקוד השוטף שלו.
(כי אתר עולה כסף, התוכנות עולות כסף, הכיבוד והשתיה שיש תמיד עולים כסף, וכו'). בכל מקרה זכותך למכור אותם.
![]() |
#6 |
כתבנו בצפון
|
הקפצה.
הפריטים ייתנו חינם לחלוטין לחבר מועדון מן המיניין ששילם דמי חברות, ומעוניין בעוד 2 חולצות וב- 2 כובעים נוספים מסיבה כלשהי. חברי מועדון שמופיע הסטטוס "חבר מועדון" תחת ההשם משתמש שלהם ומעונינים בפריטים- מוזמנים לפנות ב- ה"פ. לפריטים האלו תוסיפו דגל של "פיאט" לרכב במצב חדש. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
למכירה: פיאט אונו שנת 93', 131,000 ק"מ- שמורה כחדשה. (תמונות) | stio | מכירה | 5 | 25-12-08 14:03 |
תמונות מאירוע עם מועדון מאזדה 29.12.2007 | vRS | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 27 | 10-01-08 01:43 |
מפגש עם מועדון מאזדה, מתחם "מסלולים" 29.12.07 | gilgil | פעילויות המועדון | 101 | 01-01-08 22:59 |
מועדון פיאט, בקישורי המועדונים של "אוטו". | מועדון פיאט ישראל | 1 | 19-09-06 23:11 | |
רעיון: הדפסת מדבקות של "מועדון פיאט ישראל" | מועדון פיאט ישראל | 7 | 13-08-05 17:35 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד