![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
פונטו GT מעשנת (זה היה דחוף, עכשיו ממש לא)
קניתי לא מזמן פונטו GT 1400 הרכיבו באוטו טורבו של איסוזו 3100 דיזל
לפני שבוע האוטו התחיל לעשן שמתי לב שאם האוטו עומד הוא כמעט לא מעשן ואם אני נוסע עם האוטו לא בסל"ד גבוהה (לא גודש בכלל) האוטו לא מעשן . בשעון גדישה רק שהאוטו בוואקום 8- האוטו לא מעשן וזה כמעט בלי לתת גזככל שאני לוחץ יותר על הגז הלחץ עולה וככל שאני מתקררב לאפס האוטו מתחיל לעשן והרבה . אני חושב שהלך הטורבו . אבל אני רוצה לשמוע עצה של מישהו שאולי מבין יותר ממני ויכול לתת לי תשובה ברורה יותר ומה האופציות שלי לפני שאני מחליף את הטורבו . ואם יש למישהו טורבו שיתאים לי אני ישמח . נערך לאחרונה על ידי קובי פונטו GT : 26-07-08 ב 22:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
שכחתי לציין שאם אני גודש עם האוטו הוא ממשיך לעשן בערך איזה דקה ומפסיק בתנאי שאני לא לוחץ הרבה על הגז
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
http://www.fiatclub.co.il/forum/announcement.php?f=24
סעיף 1, 3. אני באמת לא יודע למה אני לא יותר מחמיר. להבא. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 26-07-08 ב 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
אוקי מצטער קראתי את הכללים אני ינסח מחדש
נמצאת בבעלותי פיאט פונטו GT 1400 1995 שקניתי את הרכב הכל היה תקין כמובן. אבל בשבוע האחרון האוטו מעשן כל פעם שאני מתחיל לגדוש האוטו מעשן כמויות מטורפות של עשן. התייעצתי עם כמה אנשים אחד אמר מנוע אחד אומר טורבו. בגלל שאני חדש בתחום הזה ובכלל . יש קצת ידע מכני רק שהגדישה עולה העישון המסיבי מתחיל חשוב לציין שבנסיעה רגועה האוטו לא מעשן בכלל רק כאשר אני לוחץ על הגז עד הסוף לאחר כמה שניות מתחיל העישון. שכחתי לציין שלפני שבוע התפוצץ לי הצינור שמן שמחובר לטורבו ולאגן שמן ומאז התחיל העישון את הצינור החלפתי במוסך חום מנוע תקין וכנ"ל לחץ שמן המנוע עובד יפה וסוחב לפני חודש וחצי המנוע עבר אוברול בוכנות מקוריות רינגים טלטלים והגדישה מאוד נמוכה באוטו 0.9 ככה שלא נראה לי שיכלתי לפרק איזו בוכנה. אני ישמח אם מישהו שמבין יוכל לתת לי איזו עצה נערך לאחרונה על ידי קובי פונטו GT : 26-07-08 ב 22:15. סיבה: פירוט לא מלא |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
אני מכיר את הרכב הזה קניתה אותו מאיזה ערבי ליד כפר סבא ??
אפשר לדעת למה אתה מוכר אותו כולכך מהר ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
גם אני מכיר אותך
אני עובד עם אליאב ממנו בא השגעון . תאמת שאני ממש לא מתלהב למכור אם שמת לב למחיר אתה תבין חשבתי להביא 96 בגלל זה . ודרך אגב אם תרצה גאנט מקורי יש לי מישהו שירצה למכור ויפתור לך את הבעיה שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
על איזה בעיה אתה מדבר ???
גם אליהב קנה עכשיו פונטו טורבו משוהם נכון ? צבע כחול |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
הפונטו שבתמונה היא שלך?
וכו הוא קנה 1600 טורבו ומחכה לכולם הפתעה שהוא יסיים לשפץ אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
אני הייתי שם של אימפרה הוא יחסית זול .. והזמינות של הטורבו כבר 2200 סל"ד אתה מרגיש כבר דחיפה .. ומה גם שהוא נפוץ מאוד ואין שום בעיה להשיג אותו
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
יש לי בעיה בפונטו דיזל (שקשורה למפתח וגם לכ | go2222 | פונטו - טכני | 5 | 08-04-08 17:35 |
יעוץ לגבי פיאט אונו, היה דחוף, עכשיו ממש לא (נ | yanir1708 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 31-03-08 14:55 |
פנצ'ריה בירושלים, ממש לא דחוף (נערך) | antisane | פונטו - טכני | 5 | 20-02-08 08:36 |
מחפש מגנזיום שחור 15" ארבעה חורים לפונטו Hgt | partom | קניה | 4 | 23-12-07 00:21 |
החלפת משאבת מים ורצועת טיימינג (sx 2001, נערך) | עומר | פונטו - טכני | 1 | 31-10-07 15:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד