![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: אונו S70 הזרקה
|
נזילת דלק מפתח התידלוק אונו 95 .
טוב אז אחרי שכמעט חודש האוטו היה שקט בלי בעיות הוא היה חיב להביא לי משו חמוד כזה לחג
![]() אחרי כמה פעמים שמתי לב שהצריכה יורדת .. והתפסף ריח בהתחלה ממש חלש היום הוא כבר ממש חריף של דלק בתא האחורי של הנסיעה . סתומרת מקדימה כמעט ולא מרגישים . אז רק ידע כללי על הרכב ,הרכב כנראה עבר תאונה קטנה( בעלים קודמים כמובן . ) באזור של פתח התדלוק של הדלק לפחות ככה זה נראה לפי המכות מאז לא התיחסתי ממש לזה שהמכסה של הדלק לא נכנס בצורה ישרה הוא נכנס כזה טיפה עקום אבל לא יחסתי חשיבות אף פעם .. מאז שהתחיל הריח של דלק התחלתי לחפש מקורות רטובים ונמצא כי יש רטיבות וריח באזור הזה אבל מעל הגלגל סתומרת בצינור תידלוק שבא מהמיכל לפתח . בסריקה יותר מקיפה שמתי לב שבאמת כל הפתח של המכסה יש לו שברים בפלסטיק והוא נראה מאוד מוזר אולי בגלל זה המכסה עקום ככה .. הוספתי תמונות כדי שתוכלו לראות. השאלה שלי היא כזאת . האם ידוע לכם אם אני אמור להחליף את כל הפתח עם הצינור או יכול להיות שהנזילה והצריכת דלק גובהה היא רק מאיזה גומיה בחיבור של הצינור ?! אם עליי להחליף ונראה לי כדאי להחליף כבר הכל . האם תוכלו לכוון אותי לחנות זולה ואמינה שמתעסקת בחלקים כאלה ? כי נראה לי שהחלק הזה יהיה בעייתי להשיג .. ומה העליות פחות או יותר אם מישהו יצא לו להחליף כבר . בתודה . אלמוג . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
מישו ?....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
זה שהרכב עבר תאונה באיזור זה בטוח. החלק הזה ממש לא אמור להיות מחובר עם 2 ברגים שנראים מבחוץ.
הייתי ממליץ לך לרכוש חלק זה במצב טוב מפירוק (או חדש אם אתה יכול), ולפנות למקום שיודע להרכיב את זה כמו שצריך (שמקום כזה אינני מכיר ![]() אני האמת קצת בספק אם זה הגורם לצריכה הגבוהה.
![]() |
#4 |
Member
|
הצריכה היא לא כזאת גובהה היא סבירה אבל הנזילה הזאת לא תקינה זה מה שבטוח ואולי היא תתרום קצת לצריכה יותר טובה מעכשיו .. הכל מקרה זה מה שרציתי לדעת אם יש כאלה חלקים חדשים ואפה אפשר להשיג אותם ואם מישהו יודע על עליות פחות או יותר ..
בכל מקרה תודה רבה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
מזל שאני לא גר בכפר סבא, מפחיד לדעת שמישהו עם נזילת דלק מסתובב לו בכביש.
אם אתה יודע לפרק לבד (בו לא נזלזל במערכת הדלק) כדאי לפרק את כל המכלול להוציא מהרכב ואז להחליט מה עושים, הגישה באזור היא לא הכי קלה, לכן הכי בטוח זה לראות את הכל גלוי מול העיניים ולא לתקן נזילה ואחרי זה עוד אחת וכו'. כמו שהוצא לך מקודמי, גש לפירוקיה ותפרק את כל המכלול מרכב שירד מהכביש וסגור עניין. אם אתה לא מבין מספיק אז הכי טוב ובטוח לגשת למוסך לטיפול בבעיה, והכי חשוב תעדכן בתוצאה.
ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא!!! נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 18-04-09 ב 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
תנסה את סודאי או מיר חלפים.
![]() |
#7 |
Member
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] גמרת אותי עם המזל שאני לא גר בכפר סבא , אם היית עושה בדיקה לכל רכב ממוצע משנת 2002 ומטה יש נזילת דלק אפה שהוא ברכב שהוא לא יודע עליה נזילה סמויה או גלויה תמיד נמצאת .. השאלה באיזה תדירות .. אז אני לא היחיד בינתים חח בכל מקרה תודה לכם אני אעדכן בתוצאות .. תודה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
הגלגלים שלי: אונו S60
|
לכל רכב משנת 2002 יש נזילת דלק???
דלק??? אולי שמן וגם זה בקושי טיפה אחת לא נוזלת מהרכב עם דלק לא מתעסקים! אם אתה לא מכיר אל תיגע! לא שווה את הגרוש וחצי שתחסוך אם בכלל סתם לידיעה לי יש אונו S60 שנת 93 לפני כ 5 שנים נסעתי עם רכב מלא נוסעת במושב האחורי הרגישה ריח של דלק ואני הבלגתי כי לא הרגשתי כלום מקדימה וגם בדיקה ראשונית לא הצביעה על צריכה גבוהה יותר / משקעים שונים מתחת לרכב אבל, כמו שאמרתי, עם דלק לא מתעסקים בבדיקה באור יום עם מכסה מנוע פתוח , הורגש ריח חריף שהולך ומתגבר והתברר כי יש צינור שהלך לעולמו ולמזלי התגלה בזמן ישירות למוסך, שקל וחצי עבור צינור גומי ונסיעה בטוחה אז ככה 1 ל- 12 בנסיעה בינעירונית זה חלש מאוד עבור פיאט אונו שנוסעת על אדים (חישוב של 440 למיכל של 35) שלי נוסעת משולב ובעיקר עירוני - 1 ל-14 בנסיעה שהיא בעיקר בינעירונית הצריכה תציג מספרים הרבה יותר יפים אם תפתח ספר רכב תראה מספרים מדהימים לפי הוראות יצרן שמן הסתם אחרי 15 שנה לא עומדים במבחן המציאות כמובן שבסופו של דבר הכל תלוי בטיפולים ובצורת הנהיגה שלך עד עכשיו לא ראיתי כניסה למיכל דלק מוחזקת ע"י שני ברגים יש דברים שלא מתעסקים איתם אם אתה לא מכיר- המלצה לך ולחיי הנוסעים ושאר הנהגים בכביש- טוס למוסך בדחיפות! החיים שלך לא שווים את הכסף מצטרף לקודמיי בחששות שלי בתור נהג לידך תהיה בריא ובהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ריקון שמן (סוג מפתח) | kokit | אונו - טכני | 9 | 24-02-09 11:27 |
נזילת מים מצינור כניסה למשאבה אונו 94 | bargal | אונו - טכני | 2 | 14-10-08 11:25 |
פיאט אונו 93- נזילת מים חמורה מהרדיאטור [מעקב] | פורום הגראז' | 11 | 25-12-06 22:15 | |
מפתח אלן משושה לפתיחת קרטר שמן בפיאט אונו | פורום הגראז' | 3 | 27-10-06 09:37 | |
האם מפתח של פיאט אונו שנת 92 יכול לפתוח כל פיאט אחרת ? | פורום הגראז' | 2 | 18-10-06 22:03 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד