![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
המלצה על מוסך תלתן בפתח תקוה
מי שיודע ומי שלא יודע הרכב שלי פונטו HGT שנת 2001 נקנה על ידי עם מנוע גמור, ושבועיים לאחר הקניה הכנסתי אותו למוסך שאני לא יזכיר את שמו אבל הוא מוסך כללי שלא מתמחה דווקא בפיאט.
המנוע עבר שיפוץ כללי שביום ראשון אני אדע מה בדיוק החליפו בו אבל אני יודע שטלטל, בוכנות, שיפוץ ראש וכו'. אני לא יספר את כל הסיפור אבל בקצרה האוטו היה במוסך למעלה מחודשיים שלקראת הסוף האוטו הניע ונסע אבל המנוע דפק חזק. אחרי פירוק והרכבה של הראש משהו כמו 4 פעמים הוא התייאש ואמר לי ללכת למוסך המרכזי שהם יפתרו את זה כי הוא כבר לא יודע מה לעשות. בגלל שאני עדיין לא מיליונר, לא רציתי לקחת את האוטו למרכזי. התייעצתי עם רפי לין הגדול מכולם שאמר לי להרים טלפון למוסך התלתן ולדבר עם אבי שהוא המנהל. שוחחתי עם אבי שאמר לי להגיע ביום ראשון ושהוא מכיר את הבעיה ויפתור אותה. הגעתי ביום ראשון ב10 אחרי שהאוטו לא הניע בגלל המצבר (נאחס!!!), ישר קיבל אותי, תוך 2 דקות האוטו היה כבר על הליפט והתחילו לעבוד עליו. למחרת בבוקר האוטו כבר היה מוכן, המנוע עובד שקט ויפה.(להזכירכם אחרי למעלה מחודשיים במוסך אחר) אבי השביע אותי שלא לספר לאף אחד מה היתה הבעיה כי זה יפגע לו בפרנסה אבל בואו נגיד שגם במוסך המרכזי לא היו עולים על הבעיה הזאת והיו מחליפים לי חצי מנוע שוב ואולי בסוף היו עולים עליה. בקיצור אני התרשמתי מהמוסך הזה לטובה. אבי הוא תותח במנועים האלה, הוא מכיר את המנוע של הHGT כמו את הכף יד שלו, כולל העובד שלו נמרוד שעבד לי על הרכב יחד עם אבי. אם הייתם רואים איזה רכבים הוא מטפל הייתם מבינים כמה הוא מומחה לרכבי פיאט אלפא ולנציה. היו שם ביומיים האלה 2 פיאט קופה, טיפו שאחד העובדים שלו שיפץ והחליף את כל האוטו שמוציא 650 כ"ס!!! ועוד מלא אלפות ולנציות. בקיצור מוסך תות[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח. רח' היצירה 17 א"ת קריית אריה פתח תקווה, טל' 03-9246701 ישירות לאבי 057-8883038 מוסר השכל: לא לעשות אוברול למנוע של HGT במוסך שלא מכיר את המנוע הספציפי הזה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX 16V
|
שווה לעשות טיפול 60 K במוסך הזה?
יש לו נוזלים מתאימים לדוגמא פארפלו וכדומה?
![]() |
#3 |
Senior Member
|
שאלתי אותו באמת אם הם שמים פרפלו. הוא אמר שלא, שהם שמים נוזל קירור של פרסטון שבניגוד לשמן שלהם שהוא לא משהו הנוזל קירור שלהם הוא טוב.
שמן הם ממליצים לשים AGIP סינטטי מלא 5-40 וזה מה שהם שמים לHGT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל
|
ואגב מוסך תלתן בפתח תקוה
השבוע הייתה אצלו פיאט טיפו טורבו כחולה מדהימה ביופיה , פשוט יפיפיה אמיתית.
לא נראה לי שמדובר על אותה אחת שראיתי בכביש 4 לא מזמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
בפעם הראשונה שהייתי אצלו היתה שם טיפו אדומה משופרת מהתחת. משהו מדהים מה שעשו לה.
פעם שניה שהייתי אצלו היו אצלו 2 כחולות יפות שאחת מהן היתה משופרת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
מוסך מצויין הפונטו GT שלי הייתה מטופלת שם מוסך אמין מאוד
גם אני ממליץ על המוסך הזה יש שם את חזי שעובד שם יש לו סיירה קווסוורט משופרת מאוד הוא גם זה שעשה את הטיפו הכחולה שכולם מדברים עליה עם המנוע של פיאט קופה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
אני לא יודע על איזה טיפו כחולה כולם מדברים אבל שאני הייתי שם היתה טיפו אדומה בסוף השיפור שלה וגם לה היה מנוע של פיאט קופה עם טורבו חזק יותר ומנוע מחוזק שאני לא זוכר מה החליפו שם, אני חושב קאמשפט חם, רינגים ועוד כמה דברים.
עד כמה שאני זוכר הוא אמר לי שהיא מוציאה בסביבות ה700 כ"ס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
הטיפו ההאדומה זה של אח של חזי זה שבנה את הטיפו הכחולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מוסך תלתן | etavz3 | פיאט כללי | 3 | 21-01-08 09:38 |
המלצה חמה על מוסך זול ואמין ביפו א.מיטל | 11efraim | בעלי מקצוע | 11 | 31-12-07 23:38 |
המלצה חמה על מוסך. | simon377 | בעלי מקצוע | 3 | 26-12-07 18:50 |
המלצה על מוסך | i.b | פונטו - טכני | 0 | 05-12-07 08:21 |
מבקש המלצה על מוסך מהימן לפיאט בראבה באזור חיפה והקריות. | פורום הגראז' | 4 | 21-05-07 17:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד