![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אונו S60
|
בעיית הנעה מוזרה, אונו S60 93
שלום לכולם
יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון שאני לא מצליח להבין מאיפה נובעת לעתים אני מנסה להניע ללא הצלחה ולאחר מספר שניות-דקות בודדות וכמה נסיונות של הצתה מחודשת ע"י סיבוב המפתח, הרכב מניע כאילו כלום לא קרה,נוסע חלק ולאחר כיבוי מניע כמו פנתר קצת רקע מצבר בן שנה בול-חשבתי שחסרים מים,הוספתי עד לסמן,הבעיה חזרה,נסעתי לבדיקה אצל היצרן -המצבר תקין סטרטר- חדש בן חודשיים מערכת הצתה- חדשה בת חודשיים על כלל המרכיבים מערכת קרור-עובדת מעולה ברכב קיים אימובילייזר כאשר זה קורה, אין רעש של סטרטר שלא מצליח להגיע למצב הנעה אלא מצב שדומה למצב בו המצבר מת/אימובילייזר לא מנוטרל, כלומר, סיבוב מפתח ואין תגובה כלשהי מהמנוע 3 הנורות הרגילות דולקות האימובילייזר מנוטרל (לפחות ככה נראה ונשמע-נורה נכבתה+התיקתוק הרגיל של נטרול האימובילייזר) בתחילה נדמה היה שהתקלה מתרחשת בימים חמים, לכן "רצתי" למצבר אבל לאחרונה זה קרה גם בלילה חשבתי שאולי מדובר בשלט שמנטרל את האימובילייזר אבל גם אחד חדש לא פתר את הבעיה אין רציפות כלשהי לתקלה, פעם יש בעיה ופעם אין וכאמור גם כאשר יש בעיה-לאחר כמה ניסיונות הנעה רגילים (ללא דחיפה/הנעה ע"י כבלים) הרכב מניע. למישהו יש רעיון? תודה מראש |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעית הנעה בפיאט אונו 70s | Yoggy | אונו - טכני | 2 | 24-12-07 19:47 |
| בעיות הנעה באונו I.E.S מודל 95 | אונו - טכני | 4 | 15-05-07 02:17 | |