![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 16V
|
הלך מצבר :( ?
אז ככה יש ברשותי פונטו 2002 ELX אוט'.
היום, לאחר שקפצתי לחנות, קניתי משהו, חזרתי לאוטו, לא הצלחתי להניע. שומעים רעש קטן מצד הסטרטר כאילו מתחיל לנסות ואז נתקע. חייב לציין שהאוטו לא הראה לפני כן שום סימן לגבי המצבר.. כך שהופתעתי מאוד. התאריך על המצבר - מרץ 05. מה שאומר 3 שנים וחודש נמצא ברכב. ניסיתי שוב ושוב ולא הלך, בסוף מישהו עזר לי והתניע לי בעזרת כבלים את האוטו. רציתי לשאול כאן ע"מ שיעזרו לי בפתרון. - האם בודאות הלך לי המצבר? - מה עוד יכולה להיות הבעיה? - פתחתי תברגים שעל המצבר ונראה שחסר קצת מים. האם זה יכול להיות בעיה? ואם כן, איזה מים שמים ? - איזה מצבר לקנות? אני ממש לא יודע - נא להתייחס לסוג הרכב כמובן המטרה היא לא לקנות מצבר מעפן, וכמובן לא אחד מיותר מבחינת עלויות.. תודה למומחים שכאן!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אם בעזרת כבלים הרכב הניע, אז כנראה שהמצבר שלך היה ריק.
אתה יכול לנסות להוסיף מים לתאי המצבר (מים מזוקקים בלבד) ולראות האם הוא ייטען. כמובן שלפני שאתה מחליף מצבר, כדאי גם לבדוק טעינה. (למרות שאם נסעת אחרי שהניעו לך את את האוטו עם כבלים כנראה שהאלטרנטור שלך בסדר גמור).
![]() |
#3 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רכישת מצבר
מכיון שאתה מת"א, פנה אל משווקי מצברי הרכב "פזרון" שברח' קרליבך 15 (מאחורי הבניין) ת"א, טל' 03-5615558 ובקש את אלישע או את עובדיה ותגיד להם שאני הפניתיך.
אתה מקבל אצלם 30% הנחה למצבר "שנפ" עם 20 חודשי אחריות, או 25% הנחה למצבר "בוש" עם 24 חודשי אחריות. כמו כן אתה יכול לבקש שיבואו להחליף את המצבר אצלך. בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 16V
|
לידע כללי, כל כמה זמן בערך מחליפים מצבר?
ובקשר ל2 ההצעות שניתנו לי ב2 התגובות. ארילו , אני אדאג לנסות להוסיף מים מזוקקים לתאי המצבר כמו שאמרת, רק שלא כ"כ מבין כיצד תדע "אם המצבר אכן נטען".. ולרפי לין, אני ארים טלפון לאן שהצעת, אשמח לשמוע מחיר נמוך ככל האפשר למצבר כמובן. רק רציתי לדעת, איזה מצבר לקחת? אם מדובר בחברת שנפ לדוגמא, אז יש כל מיני סוגים של שנפ? איך אדע מה אני צריך.. ואיך אדע שלא עובדים עליי בסוג מעבר למה שאני צריך. תודה על התשובות מראש חברה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
איזה מצבר
סמוך עליהם וכפי שציינתי את מצבר השנפ שעם 20 חודשי אחריות.
ב 15 השנים האחרונות היו בכל מכוניות משפחתי (4) מצברי שנפ כשכל אחד אורך חייו היה מעל 3 שנים. בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מצבר + חלון =) | NaorSub | פונטו - טכני | 7 | 04-07-08 03:36 |
נורת מצבר דולקת חלש.עזרה? | danny shoei | אונו - טכני | 3 | 28-02-08 17:49 |
מצבר לפונטו Elx 80 | mvk | פונטו - טכני | 1 | 29-10-07 00:54 |
מצבר לפיאט s70 | פורום הגראז' | 2 | 23-10-06 11:22 | |
מצבר ??? | פורום הגראז' | 0 | 18-07-06 02:14 |
פיאט