![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
יש לי פיאט אונו 45 שנת 94' ולאחרונה הופיעו לי 2 בעיות ממש מעצבנות שיכול להיות שקשורות אחת לשניה :
1) כשאני מניע את האוטו הוא מניע בלי שום בעיה מהפעם הראשונה אבל לפעמים אחרי כמה שניות הטורים יורדים והאוטו נכבה (אם אני נותן לחיצה קטנה אחת על הגז הטורים חוזרים לעצמם והוא לא נכבה שוב ) , ואם אני מניע שוב הבעיה לא חוזרת . 2) לפעמים (לאחרונה לעיתים תקופות יותר ) באמצע הנסיעה כאשר אני מאט ומגיע לעצירה כאשר האוטו נמצא בניוטרל הטורים ממש יורדים והאוטו מתחיל ממש לרעוד כולו , נוריות השמן והמצבר מתחילות לדלוק והאוטו נשמע כאילו הוא עוד שניה נכבה אבל הוא לא נכבה וממשיך לעבוד בטורים ממש נמוכים . הדבר המוזר הוא שאם אני מכבה את האוטו כשזה קורה ומניע שוב התקלה לא חוזרת . תעזרו לי בבקשה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
לי נשמע כמו ניקוי קרבורטור וכיוון של הקרבורטור
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
לצערו אין קרבורטור באונו 94 !
יש לבדוק אפשרות של נקוי מצערת או כיול, על ידי ניתוק מצבר למשך מספר דקות, והרכבה מחדש לשם איתחול המחשב מחדש. המתן לאבחנתו המדווייקת יותר של רפי לין. בברכה צביקה
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
נראה שאתה זקוק לקריאה מהירה בכללי הפורום לכתיבת הודעות.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
כיול סבובי סרק באונו
1. כשהמנוע כבוי, נתק את מחבר החשמלי מחיישן מצב המצערת.
2. הפעל מתג ההצתה שלב אחד למצב ON ללא הנעת מנוע למשך כחצי דקה. 3. כבה מתג ההצתה למצב OFF. 4. חבר בחזרה את המחבר החשמלי אל חיישן מצב המצערת. 5. הפעל שוב את מתג ההצתה למצב ON, המתן כחצי דקה והנע את המנוע. אני מקווה שהפעולה הזאת תצליח ובזה תיפתר הבעייה. נא עדכן בתוצאות. בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
לאונו שנכבה
כדי שבעל מקצוע יבצע סריקה ליחידת הבקרה וזה יצביע על התקלה כי אולי מנוע הצעדים לא טוב
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
טורים נופלים
קודם כל תודה לכולכם על היחס ...
צביקה אכן צודק ... הרכב הוא עם הזרקה ... וכבר אמרו לי לנסות כביכול לאפס את התקלה במחשב ע"י ניתוק אחד הכבלים מהקטבים של המצבר אך התקלה חזרה למחרת ... לרפי ... תודה על ההכוונה אבל אשמח אם תוכל לתת לי כיוון פחות או יותר איפה נמצא "מחבר החשמלי מחיישן מצב המצערת " ... UHH ... נאמר לי בעבר שיתכן וישנה בעיה במנוע הצעדים אך לא בביטחון ... אשמח אם תוכל להמליץ לי על בעל מקצוע בצפון שמתמצא בענין ויוכל לתת לי תשובה חד משמעית לגבי הענין |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
מצטער לא מכיר מוסכים בצפון
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
צטט:
תודה |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הזמנת ספר רכב בעברית מהיבואן (נערך כמובן) | YOSI-BR | פונטו - טכני | 3 | 22-04-08 00:03 |
| לכל בעלי הHGT, וריאטור במחיר נמוך (נערכה הכותר | botez 555 | פונטו - טכני | 29 | 16-03-08 20:47 |
| נזילת מים ממכסה רדיאטור (נערך כמובן) | nizar | פונטו - טכני | 4 | 30-01-08 20:06 |
| קניית פנסי ערפל מקוריים לרכב (פונטו דור רא | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 27-12-07 20:53 |
| פונטו 1996 דגם 75hsd - רכב כבה בזמן נסיעה | d-man | פונטו - טכני | 8 | 22-12-07 01:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד