![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: ספייס
|
שברו לי את הוישר האחורי ואת מכסה פלסטיק שמכסה את הבורג.
ספייס 01
זה לא נורה נכון כי אמרו לי שברגע שמחליפים צריכ להחליף את כל הוישר האם לקנות חדש או לגשת לפרוקיה? מה המחירים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
זה אחד החלקים הכי נגנבים באונו/ פונטו בכל הגרסאות.
להבא כתוב את מס' הרכב בגדול על המגב מספר פעמים, כולל כמה סימנים לזיהוי בצדדים. אם שברו לך את הזרוע צריך להחליף את כל המכלול, תוכל להשיג בפרוקייה או חדש. המחירים נעים בין 60 ש"ח לחליפי ועד 100 ש"ח למקורי. נערך לאחרונה על ידי stio : 16-09-08 ב 11:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
לא ממליץ על התחליפי. הוא קל מידי ולא מנקה טוב. ממליץ על המקורי בלבד. עדכן אותנו איפה קנית וכמה עלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
כתבנו בצפון
|
אחרי שגנבו לי את המגב פעם ראשונה, רכשתי לאונו מקורי ב- 90 ש"ח, היה עשוי ברזל והיה מנקה מעולה. נגנב אחרי חודש אחד (באו עם כלים).
זאת הבמה לאחל לגנב שגנב מהרכב שלי את המגב שהלוואי ומשאית תדרוס אותו. בכל אופן, רכשתי אח"כ תחליפי ב- 50 ש"ח, עשוי פלסטיק אומנם אבל תוצאות הניקוי משביעות רצון. כשהגומי ייתיבש אני אחליף את הגומי בלבד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
המחירים:
לווישר: כ-70 ש"ח חליפי באיכות טובה (משמשון) כ-100 ש"ח מקורי. כ-20 ש"ח גומי בלבד. (קונים ווישר פשוט ומשתמשים בגומי) לגנב: כ-580 ש"ח מסור שרשרת מנוע בנזין. (לרגליים) כ-80 ש"ח קאטר לאצבעות. כ-2000$ בוקסר רעב. להורים של הגנב: כ-20 ש"ח גומי\ לטקס. (אם הייתם משתמשים בגומי כל זה היה נמנע. עדיף ככה, שלא תתרבו)
![]() |
#6 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
למה מה עשה לך הבוקסר הוא לא בן אדם ? לפחות יותר מהגנב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
למיטב זיכרוני מגב אחורי מקורי עולה יותר בסביבות ה- 150 ש"ח ולא 100 ש"ח אלא אם הורידו מחיר.
אני בזמנו לא הצלחתי להחליף רק את הגומי. האם מישהו הצליח ? יש תחליפי של "צ'א-מפיון" (הטעות בשם בכוונה) שלדעתי הוא ממש לא איכותי. למגב כמעט אין משקל, הקפיץ שלו חלש ולכן הוא מנקה גרוע (אפילו בתור חדש). פה בירושלים הוא פשוט לא עושה את העבודה. הבעיה עם מקורי שהוא גם יקר וגם בגלל שפחות קונים אותו אז אתם עלולים ליפול על משהו שיושב הרבה זמן בחנות/במוסך ואז הגומי כבר יבש |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
משורר הפורום
|
הבוקסר לא עשה לי שום דבר רע, נהפוך הוא- הוא מסייע לי לשמור על הרכב.
כוונתי הייתה שהבוקסר מגיע רעב מהחברה ואז אתה מאכיל אותו בגנבים. הערה חשובה- לבוקסרים יש קיבה רגישה. פעם אחרונה שהבוקסר שלי אכל גנב הפלאפון עשה לו שלשולים... הערה: הכלב הקטן (זילזאל 5- נמצא בשדרות) נועד להבריח חתולים לפני שהבוקסר רואה אותם. בתמונות: 1. בוקסר לאורך 2. בוקסר לרוחב 3. אני וגמל. מצחיקה אותי החיה הזאת...
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 16-09-08 ב 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
כתבנו בצפון
|
איזה כלב זה בתמונה הימנית בצד ימין?
אגב- למה להבריח חתולים? תראה איזה יפים הם שהם קטנים. נצפו בשנה שעברה בגינה הפרטית שלי (שטח של 100 מ"ר). היו ליד הממטרה, אם הייתי מפעיל את הממטרה ולא הייתי רואה אותם זה היה סופם. נערך לאחרונה על ידי stio : 16-09-08 ב 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
משורר הפורום
|
הכלב מגזע לא ברור. אני משער שיש בו, בין היתר, דקל (תחש\נקניק). מה שבטוח הוא ממזר.
נאסף בשדרות בעיצומה של אזעקת "שחר אדום" (שזה עוד היה "שחר" לפני "צבע") אני מעוניין להבריח את החתולים דווקא בגלל שאני חושב שהם נורא חמודים. ריץ' (הבוקסר) דווקא מאוד אוהב חתולים. הוא חושב שהם נורא טעימים....
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 17-09-08 ב 02:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ספייס - רעשים מכיוון המושב האחורי | רקובי | פונטו - טכני | 27 | 18-10-14 23:03 |
וילון לחלון האחורי עם הלוגו של פיאט | command sergeant major | מכירה | 3 | 18-07-10 03:50 |
עזרה ברכבת המגבר בפגש האחורי בפיאט אונו | uno kashi | אודיו | 2 | 20-08-08 18:34 |
איך פותחים את הבורג של הפולי של הקראנק ' | פורום הגראז' | 4 | 02-06-07 23:38 | |
[פרוייקט מצולם2x]מנגנון החלון האחורי+מגב אחורי בפונטו Mk2 | פורום הגראז' | 7 | 23-12-06 21:23 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד