![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מגיע לי מזל טוב :-) (וכמה שאלות)
קודם כל, שמחה להצטרף למועדון!
![]() אז היום בבוקר עשיתי העברת בעלות על הספייס 01 החדשה שלי, זה לאחר שהאונו 94' היקרה שלי עברה טראומה קשה בתאונה באיילון ונמכרה למגרש גרוטאות ![]() הרכב עבר בדיקה וישנם כמה דברים לתיקון עכשיו כשהוא אצלי - הנורה באיזור כפתורי המזגן לא עובדת/חלשה אחת מנורות הרוורס שרופה יש צורך בשכפול מפתח נוסף (יש רק אחד) אני רוצה להוסיף אזעקה שתכלול שלט והרמת החלונות בנעילה (כבר קיימת נעילה מרכזית וקודן) ואני צריכה לבדוק בעיה בשחיקת הקלאץ - זה נמצא בבדיקה ונאמר לי שאין צורך לתקן עד שהבלאי יחמיר, אבל אני לא רוצה לקחת סיכונים ואעדיף לבדוק את זה בהמשך חייו של האוטו אין לי כוונה לטפל בו במורשה בגלל העלויות ובגלל שגם ככה לא טופל שם מעולם. האם כדאי לי להתחיל לרוץ לכל מני בעלי מקצוע שיעשו את כל הרשימה הזאת (כל אחד בתחומו) או שכבר עדיף לי ללכת לטיפול מלא כללי (ויקר) במורשה ולהתחיל דף חדש עכשיו כשהרכב שלי? האם מוסך מורשה מבצע את כל הדברים הנ"ל? ואשמח לקבל המלצות על מוסכים שטובים עם פיאט באיזור חולון-יפו-ת"א (או הרצליה פיתוח אם זה ממש מומלץ) הרבה תודות! |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בעיה : האוטו מגמגם ולא מאיץ בצורה חלקה . | serkot | בראבה - טכני | 2 | 08-01-08 21:52 |
מגיע לי מזל טוב ! | shaked | פורום המועדון | 8 | 05-01-08 18:07 |
( שאלות ) כמה שאלות אם תוכלו לעזור לי | shaked | פונטו - טכני | 3 | 03-01-08 18:24 |
אני מגיע לאירוע | מועדון פיאט ישראל | 0 | 07-12-05 00:21 | |
אני מגיע למפגש עם... | מועדון פיאט ישראל | 6 | 22-07-05 13:24 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד