![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו HSD
|
צמיגים
שלום
אני מעוניין לחדשאת הצמיגים לפונטו שלי. יש למישהו המלצות על מקום ספציפי? וכמה זה יעלה לי פחות או יותר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
שלום אוהד
את רוב התשובות תוכל למצוא כאן או בקצרה , אם אתה מתכוון להישאר במידת הצמיג הרגילה של פונטו הרי תמצוט הדיון ההוא צמיגים מומלצים (1) Yokohama A.drive (2) continental eco contact (3) מישלין אנרג'י (4) גם הצמיג של Kleber הוזכר שמה כמומלץ אבל בעיקרון שלושת הראשונים יותר מחירים? ברשת Tires4u שאתרם נמצא כאן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX 16V
|
עשית את טעות חייך הצמיג הסיני מתוצרת ווסטלייק הוא סכנת נפשות.
היה לי רביעיה כזאת גם מאוטו דיפו 2 התפוצצו כבר בחודש הראשון ומעל 100 קמ"ש כל האוטו רעד למרות שעברו איזון 3 פעמים הם עלו כ220 שקל לצמיג וכ"כ שמחתי שהצלחתי לחסוך כסף ואז הבנתי את הטעות. אחיזת כביש אפסית. בכביש טיפה רטוב הם היו מחליקים בטירוף. בכל בלימה הABS היה נדלק בגלל החלקות. בזמנו פתחתי שרשור על הנושא והומלץ לי להחליף אותם וזה אכן פתר את הבעיה. החלפתי את כל הרביעיה בKleber Dynomaxer SP2. צמיג פצצה. אני למדתי את הלקח שבצמיגים לא חוסכים. קניתי רביעיה ב1400 שקל ואין מרוצה ממני. המלצתי גש לאוטו דיפו ותבקש לשדרג...
Fiat Punto Spice ELX 16V - 2001 - Automatic נערך לאחרונה על ידי Tzvika 16V : 27-01-08 ב 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צמיגים לעולם לא קונים סיניים.
אני כמעט עשיתי תאונה קשה בגלל שעל הסרן הקדמי היו מורכבים צמיגים סיניים של חברת "אוטוסו" (?!?). בירידה בגשם 2 הגלגלים הקדמיים ננעלו והרכב שט לו בירידה, מזל שמאחורה היו מורכבים "אליאנס" אז משכתי בלם יד והרכב עצר ברגע האחרון! אחרי שבוע הוינטיל נדפק והצמיג התפנצ'ר ואמא שלי לא שמה לב ונסעה על הצמיג והרסה אותו. כמובן שהחלפתי את 2 הצמיגים האלו ובפירוק ראו שהם היו מפוררים מבפנים, ממש מפחיד. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
לחץ צמיגים בפיאט טמפרה | תומר | טמפרה - טכני | 10 | 21-07-08 17:10 |
צמיגים מומלצים לפונטו | shachar | פונטו - טכני | 3 | 20-10-07 16:49 |
צמיגים מומלצים? | פורום הגראז' | 23 | 13-05-07 19:00 | |
צמיגים לפונטו XTZ | פורום הגראז' | 4 | 14-11-06 19:32 | |