![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
איך מעלימים אדים על השמשה הקדמית?
אם לא מספיקה הבעיה של הבעיות הנעה המסתוריות צצה בעיה לא פחות מסתורית.
אני נסעתי היום בקור של 5.3 מעלות על כביש יוקנעם-חיפה. נסיעה כזו גרועה עוד לא היתה לי בחיים. המחוג היה על הרבע, גשם כבד יורד, אני נוהג עם מעיל, אין חימום, על השמשה מצטברים אדים ואני לא רואה כלום קדימה. אחרי שהפעלתי את המפשיר האחורי כי גם שם היו אדים ואת הפנסי ערפל כדי שיראו אותי, ניסיתי לתומי להפעיל איוורור- לא מזיז לאדים. אמרתי נפתח חלון- לא מזיז לאדים. אולי נפעיל מזגן? חוץ מלהוריד את הטמפ' בתוך הרכב מתחת לאפס לא יצא מזה הרבה, רק חלק מהאדים נעלמו. אולי לנגב את האדים עם היד? עוזר! אבל ל- 3 שניות בדיוק. מה עושים?! אם אני מחזיר את החימום תהיה לי הצפה בתוך הרכב של מים ירוקים על השטיח שליד הנהג. מהירות המאוורר היתה על הגבוהה ביותר (3) והמאוורר היה מכיוון על מצב הפשרה. כל הפתחים האחרים היו סגורים. שנים שעברו נסעתי עם חימום ולא היו לי בעיות כאלו. לתקן את זה ב- 1000 ש"ח ומעלה זה קצת מוגזם או שאין לי ברירה בגלל הקור של הצפון? תודה מראש, גיא המיואש. נערך לאחרונה על ידי stio : 20-12-07 ב 22:19. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פסי הפשרת אדים בחלון אחורי | yariv | פונטו - טכני | 3 | 19-10-07 20:16 |
| קומפוננטים לפונטו ספייס דלת קדמית | אודיו | 0 | 17-05-07 01:12 | |
| גומיות של הדלת הקדמית ליד הנהג קרועות | פורום הגראז' | 10 | 22-01-07 17:14 | |
| בעיה במנגנון חימום השמשה האחורית בפונטו | פורום הגראז' | 5 | 29-12-06 10:06 | |
| ניר וגילי באים ביחד נגדי | פיאט כללי | 48 | 12-02-06 05:19 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד