![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Super Moderator
מנהל
|
תרד במחיר. לא נראה לי
אני חושב שבמחי יד מחקתי את הסטיגמה המטופשת שנדבקה למסחרה המקומית. הוצאתי את ה C5 של אבי למכירה לפני כשבוע [הוא קנה את המונדאו החדשה]. שני לוחות, מודעה בסיסית , בלי התחכמות. ב 110,000 ש"ח. [המחירון 114]
מה לא שמעתי מאנשים, "אין לה שוק" , "תרד במחיר", היה לי אפילו אחד שהתקשר ואמר "אני מגיע עכשיו נותן לך 90". בקיצור, כרגיל. כל אחד חושב שהוא סוחר ממולח ועל הדרך כותב מחדש את חוקי המכירה והמחירונים. בסופו של דבר , מכרתי את הרכב ולא ירדתי באגורה. וכל זה תוך שבוע!. שבוע בלבד בשביל סיטרואן C5 ש "אין לה שוק" כדברי המלומדים והחכמים . נראה לי שמשהו מתחיל לזוז פה בקבעון המקומי. המכוניות האירופאיות שעד לפני כמה שנים היוו מעין מגפה שחורה בשוק המשומשות , אט-אט מכרסמות מנתח המכירות השכיח עליו חולשות זה שנים האוריינטליות. זה לא שפיתחו פה אנינות לפתע. אבל כנראה שעם החדירה של חלק מהאירופאיות לציי הרכב ולחברות , והחשיפה ליכולת הגבוהה ולאמינות [היחסית] שהן מציגות, פתאום השד לא נראה כזה מפחיד. חוץ ממך אביעד. אני יודע שאתה לא מת על המגאן שלך ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מקור לראדיאטורים במחיר מוזל !!! | פורום הגראז' | 1 | 21-05-07 06:42 | |
מגבר מונו בלוק של אינפיניטי במחיר שוק ! | מכירה | 0 | 09-10-06 17:53 | |
נראה לי שהגיע הזמן להחליף סקר בעמוד הראשי... | אתר המועדון | 6 | 19-05-06 17:46 | |
צ'יפ משופר לפיאט פונטו 1100 במחיר מציאה | מכירה | 0 | 14-05-06 14:42 | |
הוט-האץ'? העתיד נראה לא רע.. | אוף טופיק | 9 | 16-04-06 20:05 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד