![]() |
|
![]() |
אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
רמקולים אחוריים בפונטו
הרעיון היה לא לפוצץ את התא המטען במגברים, קרוססים, רמקולים, סאבים, וכו'
כל מה שאני צריך זה לשמוע מוסיקה, ולא לעשות רושם על הבנות ולכן הסתפקתי במהשהו פשוט אך איכותי. כל הרעיון היה לעשות את התיבה איכותית, ולא להשתמש ברמקולים היושבים על מגש דיקט מקורי מבפנים יש הפרדה, בין ימין לשמאל, כל הדפנות מבפנים מרופדות בספוג, כל החלל ממולא בחומר סינטטי הדומה לצמר גפן, התיבה עצמה בנויה מ-MDF, מכיוון שתיבה סגורה הרמקולים לא מקפיצים כל מה שזרוק בתא מטען, הם גם מוגנים מפגיעה, וכמובן איכות הסאונד... הנה התמונות http://img58.imageshack.us/my.php?image=epsn0045mw3.jpg http://img126.imageshack.us/my.php?i...psn0044rp2.jpg |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
יפה יפה עבודה מקצועית !
אהבתי שהוצאת את הקרוסים החוצה ! |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
יצא לך יפיפה!
תתחנדש |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
עבודה יפה מאוד. מקווה שאתה נהנה.
האם ויתרת על האפשרות של עלית המגש עם דלת תא המטען? אם השקעת כ"כ הרבה זמן ועבודה אני מאמין שאתה יודע היטב שמוזיקה לא באה לעשות רושם על בנות. אבל דבר אחד אני יכול לומר: עם הסאב הנכון והמגבר המתאים המוסיקה עלולה לעשות דברים אחרים (לבנות) ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
רענן יכלי !!
איזה היפוכים מנוגדים הבאת פה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] גם אני לא מעלה את המגש יש עם הדלת האחורית ! זה סתם מיותר לטעמי ! |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
הכל עניין של אופי השימוש שלך בתא המטען.
אני חושב שללא עלית המגש עם הדלת חצי מהציוד שהייתי רוצה להכניס לשם לא היה נכנס. מה גם שנוחות השימוש בתא המטען נפגעת. רענן. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
רעננן
לגבי תא מטען, מהתחלה ויתרתי כיש קצת משקל לתיבה, אבל אפשרי, רק צריך להוסיף את השרוכים שמושכים את המגש. בקשר לסאב, אני בונה עכשיו סאב קטן, רוצה לבדוק את ההבדלים
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
יפה מאוד על הפרוקייט !
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
כשאתה בונה את התיבה לסאב הקפד על הנפח שלה. לכל סאב יש את נפח העבודה בו הוא עובד בצורה האופטימלית מבחינת הצליל, דיוק ומינימום נזקים לרמקול.
יהיה זה דבר שגוי לבנות תיבה קטנה שאינה מתאימה לסאב. במידה והכל יהיה כראוי אתה תופתע כמה סאב טוב יכול לתת. אם תגיע למפגש הקרוב תוכל להווכח. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
raanan_t
raanan_t
אתה יודע איך לחשב את הנפח? |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב