![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
התייעצות לגבי רכישת פיאט בראבו 2009-2010
שלום וברכה.
אקדים ואומר שראיתי שיש כמה שרשורים בנושא אבל הם קצת ישנים והשנים עוברות - ותקלות נוספות בד"כ צצות להם.. ![]() אז ככה: אני מעוניין לרכוש פיאט בראבו מיד שניה מהשנים 2009-2010. רציתי לדעת על מחלות ידועות, עלויות טיפולים, עלויות של חלקי חילוף, זמני הטיפולים הנדרשים לכל דבר (טיימינג, קלאץ, טיפול שגרתי וכו'..) וכל דבר שכדאי לדעת על הרכב לפני רכישה. אשמח אם תוכלו לתת לי איזה "צ'ק ליסט" של כל הדברים הנ"ל כדי שאוכל להבין את הנפשות הפועלות וכדי שאוכל להגיע מוכן ליום הרכישה. ואם כבר, אז אשמח לשמוע חוויות מהנסיעה, צריכת הדלק, פעילות המזגן, מרווח תא הנוסעים, אביזרים שימושיים ,נתוני מנוע כלשהם (סלד בשיוט על 120-130, כניסת פעולה של הטורבו וכד'), וכל דבר שמייחד את הרכב הזה על פני רכבים אחרים בקטגוריה. תודה רבה לכולם!
|
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כמה שאלות לגבי פיאט בראבו 1.4 T-Jet 2009 | Fbravo | בראבו - טכני | 1 | 26-10-16 09:25 |
| ייעוץ לגבי רכישת פונטו איבו מולטיאייר 2010 | Here2stay | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 15-08-16 02:16 |
| ייעוץ לגבי כדאיות רכישת בראבו עם ק"מ גבוה | bravo two zero | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 10-04-14 23:12 |
| יעוץ לגבי רכישת רכישת פיאט קופה | Siso_Tuning | קופה - טכני | 2 | 16-07-13 23:29 |
| התייעצות ברכישה| בראבו 2009 | snekos | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 12-07-11 22:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד