![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מנוע הגה, ABS וספידומטר בספייס 2001
בס"ד
שלום חברים, בשבוע שעבר נדלקה נורת הגה ומנוע ההגה הפסיק לעבוד. כיביתי את האוטו והדלקתי ונסעתי איתו למוסך כאשר התקלה חוזרת מידי פעם בדרך. במוסך, הוא התחבר למחשב רכב ולא ראה שם תקלות, אבל ריסט בכל מקרה את המחשב ומחק את היסטורית התקלות. מנוע הההגה חזר לעבוד, אבל הנורה נשארה. ריסט נוסף ומחיקה נוספת וגם הנורה נעלמה. לבינתים... השבוע התקלה עם ההגה התחילה לחזור, ואז בשביל הכיף נדלקה לי גם נורת ABS ובלם יד (ביחד). בדקתי את הבלמים בנסיעה קצרה וראיתי כי אכן אין לי ABS. בנסיעה חזור הביתה גם הספידומטר הפסיק לעבוד. אתמול הייתי עם הרכב במוסך והוא ניסה להתחבר למחשב ולא הצליח בכלל ליצור תקשורת. הוא פתח שם את החיבורים למחשב מאחורי בית המצערת וקופסת הפיוזים וניקה את המגעים עם ספריי מגעים וניקה עם אוויר. אחרי השטיפה הוא הצליח להתחבר למחשב ואכן ראה שישנן שתי תקלות בהגה: 5002, 5003 אם אני זוכר נכון. כשניסה למחוק אותן הן חזרו שוב. למחשב ABS הוא לא הצליח להתחבר... הבנתי משרשורים קודמים כי ישנה מערכת יחסים בין ה- ABS ברכב לספידומטר ושבלם היד צץ אוטומטית עם ה-ABS. במוסך הוא הציע להחליף יחידת ABS ורצה על זה 700ש"ח. אבל זה לא היה מסדר לי את ההגה... זה כבר יכול להביא להחלפה של כל היחידה של ההיגוי עם החיישנים ויכול להסתכם בכ-2000 ש"ח בסה"כ, סכום שכבר קשה לי להוציא עליה. לפני שאני נפרד בכאב מהפונטו שלי אשמח לשמוע אם יש לחברים כאן הצעות נוספות. תודה, שחר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
שחר. זה בודאות מחשב abs . תחליף אותו קודם כל. יכול להיות שיסתדר גם ההגה. מקסימום תחליף מנוע הגה. או מוט היגוי. יש לי חלקים.
ירוק ומגרד אספלט ![]() נערך לאחרונה על ידי שחרון : 09-09-16 ב 09:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
קצר חשמלי בספייס 2001 ELX | NoamS | פונטו - טכני | 2 | 08-06-14 23:07 |
פנס אחורי סדוק בספייס 2001 | fatsrir | פונטו - טכני | 4 | 11-11-13 01:39 |
מכה מקדימה בספייס 2001. | davidmzr | פונטו - טכני | 21 | 17-01-13 15:03 |
נוריות abs והגה דולקות וספידומטר לא עובד. | yzman80 | פונטו - טכני | 10 | 28-01-12 20:51 |
רעידות בספייס 2001 | עומר | פונטו - טכני | 2 | 29-11-07 11:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד