![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פנדה - טכני טכני - דגמי פנדה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
התחלת נסיעה קופצנית
לאחרונה רכשתי פיאט פנדה אוט' מודל 2005.
הרכב במצב טוב סך הכל אך ישנם כמה תקלות. הראשונה היא התחלת נסיעה קופצנית, כניראה הגיר או הרובוט נותנים מכות די חזקות בתחילת נסיעה. המכות כן נחלשות אם אני מעביר למצב חצי-אוטומטי. בנוסף, קרה לי שבזמן נסיעה הגיר עובר ממצב אוטומטי למצב חצי אוטומטי, ואין אפשרות להחזיר למצב אוטומטי מלא בלי שאני מכבה את הרכב לכמה דקות. קרה גם פעם אחת שבזמן נסיעה ההילוך עבר לניוטרל והצלחתי להעביר רק למצב ידני. זה קורה בעיקר במהירויות גבוהות יחסית. תקלה שניה, האור נסיעה השמאלי לא עובד. ניסיתי להחליף נורה וגם בדקתי את כל הפיוזים בקופסת הפיוזים וגם את אלה שמתחת להגה, כולם תקינים. ראיתי בשרשור די ישן שיש קופסת חיבורים מתחת לרכב ששם יכולה להיות הבעיה, אבל אני לא סגור על זה. בכל מקרה, למישהו יש המלצות על מוסך אמין וזול באזור נתניה. לא מפריע לי שזה לא יהיה מוסך מורשה. תודה. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התחלת פרויקט HGT שלב ראשון | turbo guy | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 10-04-14 09:03 |
| מאזדה נכבת בזמן התחלת נסיעה. | davidmzr | רכב כללי | 9 | 05-07-13 09:28 |
| ההסטוריה של לנצ'יה והאם זאת התחלת הסוף?. | רפי לין | רכב כללי | 0 | 10-11-12 15:37 |
| פחח מקצועי-אפשרות החלפת צבע+השחמת פנסים!!! | shakedd | בעלי מקצוע | 0 | 30-03-10 04:55 |
| התחלת הפרוייקט HGT-T | זאב-ב | שיפורים וקוסמטיקה | 29 | 08-05-09 05:06 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד