![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 60 אקטואל
|
מים ירוקים לפונטו במקום פרפלו אדום
כתוב לי שאני פותח את המכסה מנוע אזהרה - שמותר להשתמש רק בפרפלו אדום.
עד כמה זה נורא אם אשים שם מים ירוקים לרדיאטור של אמריקן איגל לדוגמה... האם זה יהרג ובל יעבור ?? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: גטס ידנית
|
אם כבר נוזל קירור אז פרסטון שבאמת מכיל אתילן גליקול, לעומת אמריקן איגל שהם סתם מים בצבע ירוק.
אבל למה שלא תקפוץ לסודאי ותקנה פראפלו? ולמה אדום ולא כחול? הפונטו שלך שנת 2004. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
תודה אסף, יכול להיות שאני טועה ולא רשום שם אדום אבל בוודאות לא רשום שם כחול, אני זוכר שכתוב פראפלו. (יש לי את הדגם שדומה לדגם שיצא ב2005 עם הפנסים הרחבים מקדימה (דגם אקטואל60)
כמה ליטר צריך אם אני רוצה להחליף הכל? כמה זה עולה לי אצל יבואן, ומי זה סודאי וכמה זה זול יותר אצלו? האם זה מגיע מהול?? כי אין לי כוח להתעסק עם זה... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מי זה סודאי ועוד
יש שתי חנויות חלפים לפיאט, מורשות היבואן והן:
1. נחום סודאי שכאן: http://musach.co.il/details.asp?id=279 2. מ.י.ר חלפים שכאן: http://musach.co.il/details.asp?id=63 כמו כן, ברוב המוסכים מורשי היבואן, גם ניתן לרכוש חלפים. בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 28-06-15 ב 13:17. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אל תשתמש בנוזל ירוק בריכבך זה יעשה רק רע למערכת הקירור מניסיון! שים פארפלו כמו שצריך...
|
|
|
#6 |
|
Member
|
בהמשך לחברים היקרים,
בגלל שאצלך דרוש פראפלו כחול אז החיים קלים, הוא כבר מגיע מהול לעומת האדום. גלון 4 ליטר שמספיק לפונטו ואפילו נשאר קצת. עולה בערך 90 שקל. אתה מתל אביב אז בכלל קל לך להגיע לסודאי. רק חשוב לבצע ניקוז אוויר כמו שצריך, אשמח לעזור לך עם זה אם תוכל להגיע לרעננה מחר אחרי שתקנה את הנוזל. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
בדקתי עכשיו.. אצלי דרוש פראפלו אדום , למרות שברישיון רכב כתוב 2004, בעיקרון הוא דומה לדגמים שיצאו ב2005 שהפנסים רחבים, ולא כמו הפנסים הקדמיים הצרים המוכרים של הפונטו הנוסטלגי
מצורפת תמונה של האזהרה |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
מעולה, אז תקנה 2 בקבוקים של פראפלו אדום אצל סודאי.
אפשר לשאול למה מלכתחילה היית צריך למלא נוזל? זה לא תקין שהנוזל נעלם וצריך להבין מאיפה הנזילה. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
האמת שאני לא יודע בכלל אם חסר..
הרכב לא נקנה חדש מחברה, ומעולם לא עשיתי לו טיפול. (אני לא יודע מתי הבעלים הקודמים החליף) הסתכלתי על המיכל של המים, הוא צהוב כבר ולא שקוף. אני רואה מבחוץ את קווי הMIN והMAX, אבל אני לא מצליח לזהות בפנים עד איפה המים מגיעים.. החלטתי כבר להחליף הכל כי אני אפילו לא יודע איזה מים יש שם ... (הם נראים אדומים אבל אין לי שום ביטחון בזה..) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
מצוין, אז תקנה פראפלו אדום,
ואם לא עשית טיפול ולא ידוע מתי היה הטיפול האחרון ומה הוחלף, אז תיישר קו ותקנה שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, פלאגים. ותקפוץ אליי להחלפה שלהם בחינם כמובן. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| סקר שוק לפני פרוייקט גדול לפונטו, מה יש ומה אין? | RanST | פיאט כללי | 2 | 21-05-12 19:52 |
| פרפלו | laptawp | פונטו - טכני | 1 | 02-09-11 12:52 |
| גגון לפונטו ספייס | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 4 | 08-06-10 13:08 |
| שמן גיר לפונטו ומחירים לטיפול גדול | פורום הגראז' | 5 | 11-01-07 08:16 | |
| אולי מישהו יודע מאיפה אני משיג גגון לפונטו ספייס??? | פורום הגראז' | 3 | 31-05-06 13:00 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד